reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po drugiej stronie Brzuszka - zdjęcia Sierpniowych maluszków!!! :)

reklama
Takaj ale super jest Twój Kubuś, jaki cwaniaczek i jaki zwinny. Kilka razy oglądałam filmik :-)

All-me, Patrycjal cudne Wasze córeczki :tak:

Ewelinka
ale smieszek mały :-)

MadziaSek
śliczne oczka Mkołaja

Ewelia jaki słodka Pani Misiowa :-)

Ostatnia edycja:
pychu jagódki z jabłuszkiem

P1030647.jpg

Załączniki

• P1030647.jpg
    P1030647.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 61
Taka j., Kubuś jest niesamowity ! filmik można oglądać w kółko i się nie nudzi :-) nawet męża zawołałam żeby zobaczył :-p

Madzialenak, ale słodziak ! mój wczoraj wcinał mus jabłkowo- jagodowy :-)

All me, Patrycial, ale macie ślicznotki ! chyba nie będą się mogły odgonić od adoratorów :-)

Madzialenak ah te buźki usmarowane są słodziutkie, potem będziemy dzieciom pokazywać jak dorosną :D Deserek widzę był na prawdę pyszny ;)

reklama
Do góry