reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po drugiej stronie Brzuszka - zdjęcia Sierpniowych maluszków!!! :)

reklama
ale czadowe dzieciaki :)
a to mój synek , co prawda nie na brzuszku, ale i tak się pochwalę ;)
Kupciusia, fryzura Twojej córci wymiata :) IMG_1231.jpg

Załączniki

• IMG_1231.jpg
    IMG_1231.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 120
Patrycjal ładnie główkę trzyma a na te 8,3 kg w ogóle nie wygląda :)

A to moj leniuszek, w ogole nie chce glowy podnosic, lezy troche wyzej na zlozonym kocu zeby mial wyzej i tak nic, zdjecie z dzisiaj
DSC_4184.jpgDSC_4186.jpgDSC_4183.jpg

Załączniki

• DSC_4184.jpg
    DSC_4184.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 118
  • DSC_4186.jpg
    DSC_4186.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 117
  • DSC_4183.jpg
    DSC_4183.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 114
Zrobiła nam się brzuszkowa sesja :-) wszystkie dzieciaczki prześliczne !!!! :tak:

Kupciusia, Hania wymiata z tą fryzurką normalnie napatrzeć się nie mogę !! męczyła Cię zgaga w ciąży ??

Patryciaj, ale ślicznotka !

Ewelinka, nie martw się u mojego było to samo ! zresztą nadal jest średnio z tym podnoszeniem głowy.. ale widać postępy ;) każde dziecko rozwija się swoim tempem. Jak ja teraz daje Kubę na brzuszek to on ma problem z rączkami bo zamiast przy buzi je trzymać to daje do tyłu i pływa haha dzisiaj mieliśmy straszny ubaw bo on normalnie ruchy wykonywał jak przy pływaniu, a żeby sobie fajnie długo głowę trzymał to mogę na razie zapomnieć.

reklama
Do góry