reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po drugiej stronie Brzuszka - zdjęcia Sierpniowych maluszków!!! :)

reklama
Taka j super ;-)

Agaulec sliczna :-D

Kupciusia alez slodka :-)

a to moj kudlatek!
DSC_0217.jpg

Załączniki

• DSC_0217.jpg
    DSC_0217.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:
Agaulec oczywiscie ze sie dziwili szczegolnie rodzinka bo wszystkie maluchy lyse byly!heh do tego jeszcze brak zgagi w czasie ciazy to juz w ogole w szoku ale wiedzielismy ze bedzie mial czarne wloski, usg to wykazalo :-D Basia moj maly bardzo czesto na brzuszku lezy badz spi, a jak jest u Ciebie?

reklama
Madziasek u mnie odwrotnie.. jak tylko obracam na brzuch to od razu jest ryk.. a przyznam się, że na brzuchu leżał bardzo rzadko.. w ogóle mało go też nosimy bo nie chciałam go przyzwyczajać i może to trochę moja wina, że teraz nie podnosi bo po prostu z nim nie ćwiczyłam.. jak zaczynał marudzić to od razu go zostawiałam na plecach..:-(

Do góry