Dziewczyny mam pytanie moj syn został przedwczoraj zaszczepiony Prevenarem i w nocy dostał goraczki a nastepnego dnia zaczal pokaslywac i tak dziwnie buzia robil jakby mu cos przeszkadzało, poszlismy do lekarza, powiedziała ze mogl sie podziebic i teraz strasznie sie boje ze szczepionka a on podziebiony czy to nie ma wpływu? Dodam ze płuca i oskrzela czysto.
Do Anetas
nie wiem czy dobrze przeczytałam ze Twoj niunio miał czysto w płucach a mimo to miał zapalenie,
Prosze napisz jaki miał objawy i po czym stwierdzono ze to zapalenie płuc, moj syn ma 6 m-cy a jak miał 4 to lezelismy w szpitalu ale do zapalenia pluc nie doszło a od tamtej pory pokasłuje co jakis czas takim suchym kaszlem i bardzo sie boje.
Do Anetas
nie wiem czy dobrze przeczytałam ze Twoj niunio miał czysto w płucach a mimo to miał zapalenie,
Prosze napisz jaki miał objawy i po czym stwierdzono ze to zapalenie płuc, moj syn ma 6 m-cy a jak miał 4 to lezelismy w szpitalu ale do zapalenia pluc nie doszło a od tamtej pory pokasłuje co jakis czas takim suchym kaszlem i bardzo sie boje.