reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Sofik jak tam uporalas sie z wozkiem??Ty z tego co pamietam wzielas 4kolowy??
Sofik i Eve mam nadzieje ze bedziecie zdawac na bierzaco relacje z uzytkowania buzza bo moze i ja sie skusze na buzza 3lub 4 kolowego od narodzin a potem jakas moze wieksza spacerowka...dajcie znac na ile wam gondolka starczy itp.

reklama
Sofik ma jakieś problemy z adapterami, a ja muszę to spawdzić, ale dziś już nie dam rady. Jutro to zrobię i dam znać :-)

hmm ja nie pamietam gdzie moje adaptery sa, gdzies w ktoryms pudle chyba w garazu, spojrze w samochodzie pozniej w schowku jesli sa to zaloze i cykne fotke tez, ale nie powinno byc problemu, moze lewy na prawy naklada?? bo kiedys moj maz tak probowal i nie pasowalo ha ha

Pawiki tu chodzi o to ze jak zakładam gondole a potem daje spacerówke to tam sie przestawia cos przy adapterach i nie da sie ich potem dac...
Zkładam je napewno dobrze....

Musze przyciskac szary przycisk i wtedy te miejsce co sie spina adaptery wracaja na swoje miejsce...

Jest juz OK, wiem ze tak sie to robi, tak pisze w instrukcji... wiec to chyba nie usterka...

UDAŁO SIE A NIE MOGLAM WYSLAC WIADMOSCI

HURA HURA HURA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pawiki tu chodzi o to ze jak zakładam gondole a potem daje spacerówke to tam sie przestawia cos przy adapterach i nie da sie ich potem dac...
Zkładam je napewno dobrze....

Musze przyciskac szary przycisk i wtedy te miejsce co sie spina adaptery wracaja na swoje miejsce...

Jest juz OK, wiem ze tak sie to robi, tak pisze w instrukcji... wiec to chyba nie usterka...

UDAŁO SIE A NIE MOGLAM WYSLAC WIADMOSCI

HURA HURA HURA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sofik bo tak sie robi...gondola, fotelik i spacerowka maja inne ustawienia i to wyraznie pojazane jest w instrukcji...popatrz dobrze! Jesli chcesz zapiac spacerowke to musisz wlasnie wrocic to ''miejsce" zeby dziurki byly na rowno :)

MOJ BUZZZ

a tu moja coreczka tylko to jest spacerówka od 6 m-cy do 18 m-cy , potem jest ta wieksza ona jest głebsza o 20 cm ;-)

:-D:-D
sofik bo tak sie robi...gondola, fotelik i spacerowka maja inne ustawienia i to wyraznie pojazane jest w instrukcji...popatrz dobrze! Jesli chcesz zapiac spacerowke to musisz wlasnie wrocic to ''miejsce" zeby dziurki byly na rowno :)

Kochan teraz to ja juz to wiem.....

ale na poczatku panika :-D:-D:-D ze cos nie tak !!!!!!!!!!!buhahahahahaha

Ogladalam dzis torby i hcyba kupie taka od joolz mamas and papas

taka: http://www.babycare.nl/popup_image.php?pID=1512 , http://www.babytrader.eu/shop/Joolz-Bloom-Boodschappentas

Ostatnia edycja:
MOJ BUZZZ

a tu moja coreczka tylko to jest spacerówka od 6 m-cy do 18 m-cy , potem jest ta wieksza ona jest głebsza o 20 cm ;-)

ale twoja cora wielka wyglada w tej spacerowce :szok:, a to drugie wieksze siedzisko tez masz? to dawaj fotek, i chcialam ci powiedziec ze moj sredni syn mial identyczne lozeczko jak twoja corka:-D

Nie mam foto...(ale sa na allegro czy ebay-u)
ale przypina nie bede bo to troche zachodu...
Ale to jest tylko zwykły material...

Moja uwielbia w nim spac, bo jest niskie i bardzo jestem z niego zadowolona, potem mnie czeka 2 pietrowe ;-)

Moja corka ma 97 cm i wazy 13 kg
mysle ze w tym 2 siedizsku bylo by jejlepiej...

A co do gondoli to ona jest do 6 m-cy czyli do max. 9kg

A spacerówka pisze do max. 20kg...

Fotelik 13 kg

Ostatnia edycja:
reklama
sofik super sie twoj buzz prezentuje az zachcialam miec taki od urodzenia...i nawet sie moze skusic na 4kolowy plus terenowe kolo...a Twoja Sofi sie widze spokojnie miesci w buzzie ile ona ma wzrostu??
Sofik daj namiar na strone z ktorej buzza kupilas??

Do góry