reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

ona nie jest nowa - zawsze na Dzień Matki co roku ją puszczają - leci drugi albo trzeci rok z rzędu :)
Mi sie też podoba - ale jakoś bardziej mnie wzruszała jak nie byłak w ciąży hehe

reklama
no wlasnie nie dal zadnego skierowania, powiedzial tylko ze w dniu terminu albo dzien po mam isc do jakiegokolwiek szpitala i ze mnie tam przyjma. to bylo tydzien temu jeszcze przed tamtym szpitalem wiec nic wiecej sie go nie pytalam.

kropecka ma dzisiaj termin, moze chociaz ona urodzi.....
my jestesmy w jakiejs czarnej dziurze miedzy majowkami, ktore juz wszystkie podwojne i czerwcowkami, ktore juz sie robia podwojne.
tylko gluszek jest zen ;)

witajcie :) ja nadal w zawieszeniu :) narazie jest poranek wiec jeszcze humor nie taki zly, zobaczycie po moich postach jak sie bedzie zmienial z godziny na godzine jak nic sie nie bedzie dzialo :) no nikt z moich znajomych i rodziny blizszej nie byl w ciazy dluzej niz ja :) wszyscy rodzili tydzien, dwa tygodnie przed terminem. teraz dopiero zaczna sie pytania kiedy urodze itp :/

reklama
Jeżeli się bardzo martwisz kropecka to zgłoś się do szpitala na ktg, jeżeli wszystko będzie ok to idź na weekend do domku, relaksuj się i czekaj, jak nic się nie wydarzy to w poniedziałek znów na ktg. Nie sądze żeby Cię dziś zostawili. Głowa do góry :).

Do góry