reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Ehhh Ci faceci... ;-):-)
kropecka nie przejmuj się tak bardzo i nie denerwuj, bo Wiktorkowi nic złego się nie stanie. Tak jak pisała toola jeśli faceci zrobią coś po swojemu to czasami nam się wydaje, że ogromna tragedia a tak naprawdę nic złego się nie dzieje ;-)
toola fajny ten twój husband :tak::-D Mój kiedyś mył sobie włosy moją odżywką do włosów i dziwił się ogromnie czemu się nie pieni :-)

reklama
tak, tylko Wiktor ma ciemieniuchę z którą próbuję walczyć m.in poprzez mycie mu głowy Oilatum. Po umyciu głowy szamponem dla dorosłych raczej mu się nie polepszy :/ no ale kit z tym, żyć żyje :)

hehe toola niezle,dobry numer

kropecka no coz maja swoje wady i zalety,tak jak my,mial dobre inetncjie;-)

ale to fakt zawsze jak cos zrobia inni wydaje sie ze to zle,bo nie tak jak my zwykle robimy.Kiedys sie lapalam na tym ze napominam W.jak robi ,ale w koncu sam moze dojsc do pewnych rzeczy;-)

no ja wiem że trzeba być wyrozumiałym ale gdybym mu nei powiedziała że szamponem dla dorosłych nei myje się włosów 1,5 roczniaka to nadal by tak robił.

Toola Twój mąż jest niezły. A już myślałam, że męża (chyba Heksy??), który parę miesięcy temu "zapomniał" założyć córeczce pieluchę na noc już nikt nie przebije!

reklama
Natalka ostatnio zamknela sie w pokoju,kiiedy wszedla W. aby zobaczyc co robi,od razu pokazala mu moeline w rece i mowi"Natalia nunu am i pokazuje na modeline",chyba sprobowala troche,bylam w szoku bo bawimy sie modelina juz tyle czasu i nigdy nie brala do buzi jej,tlumaczylam ze to fefe i brzuch bedzie ja bola,a tu cwaniarka chcialam jednak sprobowac kolorowj plasteliny:-D,terz chodzi i powtarza do sibie Natalia nunu am:-D
dzieci maja pomysl.......

Do góry