reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

a wogole to nie mam wody w chałupie i jestem zła, bo nie widziałam ogłoszenia na klatce schodowej i zupełnie sie nie przygotowalismy na brak wody...naszczescie sasiadka mnie poratowała 2 butelkami wody bo meza ni ma a ja nie bede wozka znosic i zachrzaniac poł kilosa po wode oligocenke a potem jeszcze to wszystko wnosic po schodach...wrrrr!

reklama
a mi to nowe bb juz się bardzo podoba. Jeszcze jak będę miała chwilkę czasu muszę rozgryśc jak sie wstawia linki do stron - bo coś mi n ie wychodziło

a+t super fotki
no jeden watek nadrobilam :) ale jeszcze zostalo...
maxin super tatuaz :) rewelak
angie fajnie masz podpisane uzalezniona - co takiego zrobilas :)
heh co tam jeszcze bylo
gosiek moj tez tak szybko je ze az szok czasami mysle sobie ze maly nie jest chyba glodny i mniej je, nio nie wiem

Kasiaczek...tam w menu, w opcjach jest taka funkcja włsnego statsu.
Ale ja wam zazdroszcze, ze wasze dzieci tak szybko jedzą. Moj to tylko rano jak sie głodny budzi to wchłania 180 w 20 min a potem kazde nastepne jedzenie zajmuje mu ok 40, 45 min...a jak jest senny to i godzine potrafi meczyc :?

TRIN DOBRE:happy:

A MNIE DZIS WZIELO NA SENTYMENTY , OGLADALAM FOTKI NASZYCH POCIECH JAK SIE URODZILY,ALEZ Z NICH BYLY KRUSZKI OKRUSZKI,CUDENKA TAKIE NIESAMOWITE MALUSZKI

Kasiaczek moj na butli jest. No i normalnie mam czasem takie scycje z nim ze mam ochote go odłozyc i nie karmic go na siłe ale szkoda mi ciagle tyle wywalac mleka, ktore apropos kosztuje 20 zł puszka...wrrr. A on sie drze nic go juz nie uspokaja wiec robie mu jedzenie bo juz np. mineły 3 h no to ssie troche i po chwili zasypia i to tak, ze normalnie nie moge go obudzic i cały czas go budze a on wtedy tak ciamie z godzine..eh. Jakos tak mu sie ostatnio porobiło, ze wydaje mi sie jakby ciagle nie dojadał. A ile mleka dziennie podajecie swoim dzieciom ogolnie, chodzi o butelke oczywiscie? Bo moj to tak normalnie jak mu nic nie odwala zjada tak po 180- 150 -4 razy dziennie i raz z klejem albo kaszka to gesciejsze to mniej zjada tak ze 100-110.

reklama
stokrtoka wlasnie tez zjada w ciagu dnia 150ml,rzadko sie zdarza aby zjadla 180ml,w sumie jej nie robie tyle,ale czasami,w wieczorkiem gestej kaszki to ok 120-130ml na dobe wychodzi 5 karmien

Do góry