reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Ja miałam kolezanke która miała 1 poród cc a drugi po 5 latach drogami natury ale to od niej wiem o 2 latach czekania po cc

reklama
wlasnie zajrzalam na mojwoki 07,szok jak czas ucieka,pamietam dokladnie jak 3 wrzesnia dowiedzialm sie ze jestem w ciazy ;D ;D ;D :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
a tu juz nowe majowe mamy sa,i moga sie cieszyc tym szczesciem,och az lezka sie zakrecila,wspaniale byc w taki stanie

lilith moja matka po cc zaszła dokladnie jak moja siora miała rok,ale ja też wylazlam przez cc,za to poznałam w szpitalu dziewczynę,która miala cesarkę 13 lat wcześniej i teraz miała problemy,bo cośtam było nie tak...znaczy cośwłasnie z tą blizną po pierwszej cesarce,więc naj;lepiej lekarza spytac:)

i jeszcze cos...ewa dziś znowu mnie chciala policją straszyc...ale zapomniała hahaha...i mówi tak ,bo małpa mnie kopnęła,a drze gumiora,żebym jej nie kopala,to jej móię,zeby się w głowę popukała,bo to ona mnie kopnęła i nie zamierzam jej przepraszac,a ta do mnie tak"nie kop mnie,bo zadzwonie"a ja pytam gdzie zadzwoni, a ona"nie wiem,no zapomniałam":)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

reklama
Do góry