reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
dziewczyny ja tez chce jak mala bedzie miala rok albo juz jak 8 iesiecy zalezy co powie lekarz.Co do tego ze jest ciezko to mysle ze wcale az tak nie...wszystko mam fajnie z mala rozplanowane i dobrze sobie daje rade tylko moglaby juz cala noc przesypiac...choc ta 1 pobudke moge jej wybaczyc:)

jeju lilith - a to by była heca :D :D :D - ale miła :D :D :D
mój Mirek na razie jest zbyt absorbujący - a więc jeszcze nie - no i Roman nie chce :( - może jak będzie starszy - za 2 - 3 lata. Zawsze chciałam mieć 3 dzieci ;D

Rozmawialam z Elzbietka z forum i pow ze teraz chyba organizm do tych tabletek sie przyzwyczaja itd i wyrownuje wszystko wiec powinnam dosc normalnie jak po odstawieniu a nie jak dotad na 3 ostatnich:) wiec chyba oki!

no wlasnie annamaria do lisy cie dopisalm wiec czemu nie masz dostepu???????moze trzeba do aletki napisac ::)napis nad nikiem masz,MAMY MAJOWE `06

aja myslę, że za rok to jeszcze trochę za wcześnie... za mała róznica wieku, to starsze jest jeszcze za mało samodzielne...

my narazie nie, ale głównie rozbija się o finanse. Tak jak przed Zosią uważałam i uważam, że spoko damy sobie radę, tak też wiem, że z dwójką dzieci byłoby ciężko. Ale wszystko moze się zmienić

reklama
lilith a po cesarce nie powinno się przynajmniej rok poczekac????
a co do ilosci dzieci to chcialabym 5:))))))ale nie da rady za chiny ludowe,więc nacieszę się dwójką...najgorzej teraz jak wiem,ze więcej nie bedzie a ten czas zapieprza jak szalony i tyle mi umyka:((
ale za to Ewa dałą dziś piękny popis...aż wstyd...i za cholere nie wiem jak ona sobie to ubrdała...poprosiła o kosteczke białej czekolady...to mówię,zeby sobie siedziała z Kiniuśką w łóżeczku,a ja jej przniosę...przynoszę i poklepałam ją po ramieniu,bo nie reagowała na moje wołania:)a wiecie co ona na to?"ej uderzyłaś mnie" to jeszcze nie jest dziwne zawsze ma tego typu wejscia,więc mówię,ze wcale jej nie uderzyłam tylko poklepałam po ramieniu,ale jeśli ją zabolało to przepraszam...a wiecie co ta małpa na to??? w życiu do łba by mi nie przyszło "jak mnie jeszcze raz uderzysz to zadzwonie na policje zrozumiano?poważnie":)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))a tak niedawno opowiadałam mężowi jak tutaj jakiś gnojek 15 letni straszył starego,że jak tylko go tknie to dzwoni na psiarnię:)))))))))))))))))))nie do wiary trzyletnie dziecko policją mnie straszy ...no wariatka:))))))))))))))))))))))))))

Do góry