reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
dzięki dziewczyny - jesteście kochane

głuszek - mój będzie miał prawie miesięc jak bedzi echrzczony

julinex - jak twój był ubrany na chrzest w te upały - bo nie wiem w co mam mojego ubrać ???

Gosiu, bardzo trudno było mi go ubrać, bo dla chłopca w romiarze 62 uwzględniając pogodę bardzo trudno coś upolować.

Wszystko kupiłam na allegro, bo zjeżdziłam cała Wawę i nic nie upolowałam...
a nie garniturka, bo taki maluch w garniturku wygląda moim zdaniem idiotycznie...

Upał był wczoraj okrutny, mały do kościoła miał pod rampersikiem włożone rajstopki i kaftanik, bo w kosciele chłodno a ja nie chciałam brać kocyka...
ale po kościele natychmiast go rozebrałam...

i jeszcze jedno: z mężem i mamą chrzestną :)
chrzciny0zz.jpg

Julienx superancko wygladaliscie ;D Ja to mam niecałe dwa tyg do chrzcin i nie mam pojecia w co sie ubiore narazie nic nie mam ale moze cos od siostry pozycze bo jak zwykle nie chce kupowac nic na jeden raz no i łudze sie ze schudne i potem to bedzie za wielkie ;)

dzięki julinex -super zdjęcia i ubranko - śliczne buciki i czapeczka -ogromnie mi siepodobają :D- ja też mam długie spodenki i bluzeczkę ( mi osobiście garniturki też się nie podobają)

miało u mnie być - że w dniu chrztu będzie mieć prawie 3 miesiące

angie - to ja mam problem moja siostra jest dużo szczuplejsza ode mnie

ELPIS78 WIELKIE DZIĘKI ŻE PAMIĘTAŁAŚ BUZIAKI DLA CIEBIE OD VIKTORKA VIKINGA :laugh: :laugh: :laugh: :-* :-* :-*

Julienx Antoś i Wy poprostu super wyglądaliście

Dziewczynki dziękuję za komplementy - normalnie można sie rozpłynąć

Gosiu poszukaj na allegro. Buty są dosłownie odlot i razem z czapeczką kosztują grosze - niecałe 30 zł

Antoś miała rampersik Benettona, z motywem bialej tłoczonej łódeczki i dwóch zielonych mikroskopijnych kaczuszek który w sklepie bagatela kosztował 159 zł - ale sprytna mama na allegro kupiła nowy za 29 zł :D i tak oto skąpletowaliśmy cały strój

Siebie ubralam w H&M (koszulka i wdzianko - może za wszystko zapłaciłam z 70 zł - bo spódnicę miałam juz wcześńiej)
za to buty mąż mi kupił (obiecane Gino Rossi za jedyne..... uhhhh)
ale sie nie przejmuje, bo sobie kupił Lautiera za dwa razy wiecej :D haha nie wspominając o nowym garniturze i wszystkich dodatkach, ale wiadomo dziecko chrzci sie raz w życiu, a juz syna - jego syna... no to wiadomo :D

reklama
Do góry