reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Ania też potrafi zasypiać w swoim łóżeczku. Najczęściej po kąpieli i karmieniu. Dzisiaj w nocy po karmieniu obudziła się dopiero po 6 godzinach od karmienia, a karmiłam ją obiema piersiami i jeszcze butelkę. Musiała sobie naprawdę dobrze pojeść :laugh:

reklama
Wiecie co? Po moich przebojach z ciaza i porodem nie myslalam, ze doczekam tej chwili, ale wlasnie poczulam, ze brakuje mi "bycia w ciazy" ;) Tego czucia ruchow, posiadania brzuszka... tego, ze wszyscy o mnie dbaja ;) I faktycznie jakos jak wspominam porod to wspominam to co wywarlo najwieksze wrazenie czyli goraca, obslizgla kluseczka na moim brzuchu i chcialabym poczuc to jeszcze raz :) Ech... Pewnie za jakies 3, 4 lata...

Ja to raczej planuje jakas 5 letnia przerwe bo musze zajac sie soba, skonczyc szkołe znalesc jakas robore i odchowac troche Alka. A ciaze wspominam miło ale nie chciałabym zeby Alus był spowrotem w brzuszku i znowu to czekanie, stres i znowu przezywanie cc i szpitala od poczatku...buu. No ale kto wie czasem zycie pisze swoj scenariusz i moze dzidzius nastepny wczesniej wyskoczy niz sie spodziewamy ::)

o jak dobrze ze ja juz nie planuje kolejnego dzieciątka

kramik zamykamy ;D ;D ;D

ale coś mąż brzdęka o trzecim.... ::) ::) ::)

Ja chodze na spacery i wszedzie widze tylko dziewczyny z brzuszkami i wozkami. Jakas chyba dziwna jestem, bo mi z kolei wydaje sie, ze strasznie dawno bylam w ciazy! jakos tak patrze na Adasia i mam wrazenie, ze jest z nami od zawsze taki "gotowy", a brzuszka jakbym nie miala kawal czasu...!

wesolutka mam podobnie,bardzo odlego to wszytko sie wydaje,szybko sie zapomina,brak mi kopniakow w brzuszku,ale nie ma jak miec dzidzi przy sobie ;D
My to niewiem kiedy bedziemy miec nastepne,maz juz nie chce dzieci,ale moze kiedys sie przelamie zobaczymy jak finasowo bedziemy stac ;)

reklama
Poczytalam w kwietniowkach i chodzi CHYBA o to, ze galeria kwietniowek zostala przeniesiona do ALBUMU i moga ja ogladac tylko kwietniowki, czyli chyba te babeczki co maja taki napis przy nicku... Napisalam juz maila do Aletki i zobacze co odpowie.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry