reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Część dziewczyny, powiedzcie czy widzicie jaka płeć? Jestem w 18tc +4 dni :)

Załączniki

• IMG_20241119_180048.jpg
    IMG_20241119_180048.jpg
    866,5 KB · Wyświetleń: 168
reklama
Wklejanie zdjęcia w 3 różnych miejscach ?
Jedna osoba już ci odpowiedziała, że zdjęcia są dość słabe. Tu można trochę wróżyć jak z fusów.
Ja bym dała 70% dziewczynka, 30% że chłopak.
Ale ręki sobie nie dam uciąć .

Wklejanie zdjęcia w 3 różnych miejscach ?
Jedna osoba już ci odpowiedziała, że zdjęcia są dość słabe. Tu można trochę wróżyć jak z fusów.
Ja bym dała 70% dziewczynka, 30% że chłopak.
Ale ręki sobie nie dam uciąć .
A dlaczego jesteś taka niemiła?
Przeszkadza Ci to w ilu wątkach to wstawiam? Nie musiałaś na to odpowiadać, skoro aż tak Ci to przeszkadza.
Mialam nadzieję, że może ktoś tam się znajdzie kto będzie wiedział jak odczytać takie zdjecie, przecież nie miałam na myśli coś złego ... Ale dziękuję że się wypowiedziałaś

Jeśli mam być szczera, jeśli lekarz Ci nie powiedział, to nie licz na wiarygodność opinii użytkowniczek forum. Pozostaje Ci uzbroić się w cierpliwość :)

Nie rób spamu
O 3 nad ranem większość śpi, a i w ciągu dnia ludzie mają swoje zajęcia i nie będą odpisywać w kilka minu

Nie rób spamu
O 3 nad ranem większość śpi, a i w ciągu dnia ludzie mają swoje zajęcia i nie będą odpisywać w kilka minut
Ale ja nie liczę, że ktoś mi odpisze w ciągu kilku minut, po drugie myślisz że nie mam co robić o 3 w nocy tylko dodawać coś.. napisałam wieczorem, a że dodało się w nocy to nie moja wina, dzięki takim osobom aż odechciewa się pytać o co kolwiek

Ale ja nie liczę, że ktoś mi odpisze w ciągu kilku minut, po drugie myślisz że nie mam co robić o 3 w nocy tylko dodawać coś.. napisałam wieczorem, a że dodało się w nocy to nie moja wina, dzięki takim osobom aż odechciewa się pytać o co kolwiek

Już widziałam to w 3 miejscach. Sory, ale samo to się nie dodało 😐

Już widziałam to w 3 miejscach. Sory, ale samo to się nie dodało 😐
Pierwszy raz się o coś zapytałam na jakimkolwiek forum , nie wiem jak dokładnie to działa a już awantura...No tak się składa że samo chyba się dodało bo o 3 w nocy ja śpię a nie siedzę na forum.

Pierwszy raz się o coś zapytałam na jakimkolwiek forum , nie wiem jak dokładnie to działa a już awantura...No tak się składa że samo chyba się dodało bo o 3 w nocy ja śpię a nie siedzę na forum.
Ale tu to tak nie dziala 🙈 jak sie nie doda od razu to nie ma szans, zeby sie nagle kilka godzin później pojawiło.

reklama
Do góry