reklama
Madzia86G
Fanka BB :)
Wklejanie zdjęcia w 3 różnych miejscach ?
Jedna osoba już ci odpowiedziała, że zdjęcia są dość słabe. Tu można trochę wróżyć jak z fusów.
Ja bym dała 70% dziewczynka, 30% że chłopak.
Ale ręki sobie nie dam uciąć .
Jedna osoba już ci odpowiedziała, że zdjęcia są dość słabe. Tu można trochę wróżyć jak z fusów.
olka11135
Część dziewczyny, powiedzcie czy widzicie jaka płeć? Jestem w 18tc +4 dni
Nie rób spamu
O 3 nad ranem większość śpi, a i w ciągu dnia ludzie mają swoje zajęcia i nie będą odpisywać w kilka minut
A dlaczego jesteś taka niemiła?Wklejanie zdjęcia w 3 różnych miejscach ?
Przeszkadza Ci to w ilu wątkach to wstawiam? Nie musiałaś na to odpowiadać, skoro aż tak Ci to przeszkadza.
Mialam nadzieję, że może ktoś tam się znajdzie kto będzie wiedział jak odczytać takie zdjecie, przecież nie miałam na myśli coś złego ... Ale dziękuję że się wypowiedziałaś
Nie rób spamu
O 3 nad ranem większość śpi, a i w ciągu dnia ludzie mają swoje zajęcia i nie będą odpisywać w kilka minu
Ale ja nie liczę, że ktoś mi odpisze w ciągu kilku minut, po drugie myślisz że nie mam co robić o 3 w nocy tylko dodawać coś.. napisałam wieczorem, a że dodało się w nocy to nie moja wina, dzięki takim osobom aż odechciewa się pytać o co kolwiekNie rób spamu
O 3 nad ranem większość śpi, a i w ciągu dnia ludzie mają swoje zajęcia i nie będą odpisywać w kilka minut
olka11135
Ale ja nie liczę, że ktoś mi odpisze w ciągu kilku minut, po drugie myślisz że nie mam co robić o 3 w nocy tylko dodawać coś.. napisałam wieczorem, a że dodało się w nocy to nie moja wina, dzięki takim osobom aż odechciewa się pytać o co kolwiek
Już widziałam to w 3 miejscach. Sory, ale samo to się nie dodało
Pierwszy raz się o coś zapytałam na jakimkolwiek forum , nie wiem jak dokładnie to działa a już awantura...No tak się składa że samo chyba się dodało bo o 3 w nocy ja śpię a nie siedzę na forum.Już widziałam to w 3 miejscach. Sory, ale samo to się nie dodało
Lady Loka
Ale tu to tak nie dziala jak sie nie doda od razu to nie ma szans, zeby sie nagle kilka godzin później pojawiło.Pierwszy raz się o coś zapytałam na jakimkolwiek forum , nie wiem jak dokładnie to działa a już awantura...No tak się składa że samo chyba się dodało bo o 3 w nocy ja śpię a nie siedzę na forum.
reklama
Właśnie nie dodało się od razu, może miałam problem z internetem, nie wiemAle tu to tak nie dziala jak sie nie doda od razu to nie ma szans, zeby sie nagle kilka godzin później pojawiło.