- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ola1985a
Aktywna w BB
Isis,jedak Majeczka super charakterna bedzie jak znam zycie
Róża Liliana i Alicja moje faworytki jezeli mielibysmy teraz coreczke
U nas bedzie Piotr Tomasz ( tomasz junior)
my też będziemy mieć Piotrusia i może jeszcze na drugie imię Tomasza ,też po tatusiu(ale trzymam to w tajemnicy):-)
Ja tez chcialam dac drugie imie mojemu Olafowi.. Olaf Nikodem... No ale moj kategorycznie zabrobil nadawania dzidzi drugiego imienia.. Bo on tez nie ma No ale, ok;-) I tak sie ciesze, ze tak szybko wybralismy zgodnie Olafa i juz tak zostalo... Wszyscy wiedza, ze Olaf przyjdzie na swiat;-)
a u nas będzie Wiktoria Maja w razie jak by jej się nie podobało Wiktoria to może jej się Maja będzie podobać hehehe... w sumie to myślałam przez moment żeby jej dać na drugie imię Monika ale już nie będę takim narcyzem :-)
Agulka2012
Fanka BB :)
u nas Antek Tadeusz, drugie po moim dziadku który zmarł niedawno a którego bardzo kochałam. I ja i A. mamy fatalne 2 imię i mam nadzieję że mały Tadeusza polubi.
mea-84
U nas znowu dyskusja nad imieniem wywiązała :-( Ja i moja rodzina już się przyzwyczailiśmy do Jagody, ale u T zdecydowanie na tapecie Alicja. Boję się, żeby nie było tak, że jedni dziadkowie będą mówić Jagusia, drudzy Alusia i dziecko dostanie kompletnego pomieszania z poplątaniem:--( Aaaaa już mam tego dość :-( No nic jeszcze mamy troszkę czasu :-)
SophieAnne25
Mea może trzeba wybrać trzecie zupełnie inne imię?
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: