reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
niestety małżonek nie przekonał się do Kalinki :( Ale Ala wszystkim nam się b. podoba i rozważaliśmy ją już jako imię dla starszej córki :)

reklama
U nas stanęło jednak na Wojtusiu, a na drugie chyba Marcin - po tacie:tak:

Ja tez chcialam dac drugie imie mojemu Olafowi.. Olaf Nikodem... No ale moj kategorycznie zabrobil nadawania dzidzi drugiego imienia.. Bo on tez nie ma :eek::dry: No ale, ok;-) I tak sie ciesze, ze tak szybko wybralismy zgodnie Olafa i juz tak zostalo... Wszyscy wiedza, ze Olaf przyjdzie na swiat;-)

Mój maż też nie ma:tak: ale na swoje sie nie pogniewa:-D Ada ma drugie imię po babciach, bo mają tak samo na imię i po kłopocie - ot taki sposób miałam na drugie imiona:-)

a u nas będzie Wiktoria Maja :) w razie jak by jej się nie podobało Wiktoria to może jej się Maja będzie podobać :-Dhehehe... w sumie to myślałam przez moment żeby jej dać na drugie imię Monika :-p ale już nie będę takim narcyzem :-)

u nas Antek Tadeusz, drugie po moim dziadku który zmarł niedawno a którego bardzo kochałam. I ja i A. mamy fatalne 2 imię i mam nadzieję że mały Tadeusza polubi.

U nas znowu dyskusja nad imieniem wywiązała :-( Ja i moja rodzina już się przyzwyczailiśmy do Jagody, ale u T zdecydowanie na tapecie Alicja. Boję się, żeby nie było tak, że jedni dziadkowie będą mówić Jagusia, drudzy Alusia i dziecko dostanie kompletnego pomieszania z poplątaniem:-:)-( Aaaaa już mam tego dość :-( No nic jeszcze mamy troszkę czasu :-)

reklama
U nas będzie Wojtuś, to już pewne, na sesji układaliśmy literki ze scrabli właśnie z tym imieniem - także to do czegoś zobowiązuje :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry