- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ola1985a
Aktywna w BB
Kaliope , rzeczywiście nie ma co - dobrzy z Was żartownisie
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Kaliope i tak trzymać. To Wasza decyzja jakie imię dacie Maleństwu
Ann, u mnie też Igor był nie do zaakceptowania przez część rodziny. A teraz nikt sobie nie wyobraża, ze Mały mógłby mieć inne imię. I coś czuję, ze jak teraz Maluszka nazwiemy Borys, to nas chyba zjedza Dlatego i płeć i imię u nas jest jedna wielką tajemnicą. :-)
Ann, u mnie też Igor był nie do zaakceptowania przez część rodziny. A teraz nikt sobie nie wyobraża, ze Mały mógłby mieć inne imię. I coś czuję, ze jak teraz Maluszka nazwiemy Borys, to nas chyba zjedza Dlatego i płeć i imię u nas jest jedna wielką tajemnicą. :-)
az do 20 tygodnia myslalam, ze bedzie dziewczynka i tu nie bylo by zadnego problemu z imieniem, a na usg okazalo sie, ze chlopak i zaczely sie rady i porady... na poczatku mial byc Filip, ale zostal wysmiany na dzien dobry, pozniej byla opcja z Kornelem i fascynacja Teodorem. Teo... ochh, mezus nie chcial sie zgodzic i obstawal przy bardziej tradycyjnych Michałkach, Piotrusiach i Pawłach. Jedynym imieniem ktore akceptujemy obydwoje jest Marcel, a opinia rodziny juz nas nie interesuje, wkoncu to nasz syn
prawda jest taka, ze zawsze sie znajdzie stado osób do komentowania imienia, jakie wybierzemy. A potem suma sumarum kazdy sie przyzwyczai i dziwi sam sobie, ze miał jakies "ale". Nie ma co sie przejmowac, szkoda nerwów. U nas nadal Maja
reklama
fasolinka0722
Fanka BB :)
Isis,jedak Majeczka super charakterna bedzie jak znam zycie
Róża Liliana i Alicja moje faworytki jezeli mielibysmy teraz coreczke
U nas bedzie Piotr Tomasz ( tomasz junior)
Róża Liliana i Alicja moje faworytki jezeli mielibysmy teraz coreczke
U nas bedzie Piotr Tomasz ( tomasz junior)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: