reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nasza córka to Lila (Liliana). Musimy wybrać coś pasującego :)

wymyslając jej imię b. chciałam, żeby było rzadkie. Nas było po 5 w klasie (nie mam na imię Róża). Ona jest zawsze jedna, w przedszkolu, w szkole itd. no i super

Maje, Julie, Kubusie to śliczne imiona, ale jest ich zatrzęsienie

Ostatnia edycja:
reklama
Nie wiem, ale chyba to jednak zapowiedz innej płci. Teraz to już jestem całkiem ciekawa kto mieszka u mnie w brzuszku :-D

co do Ryśka , to fakt - fajne chłopaki ;D mojej mamy narzeczony to Rysiek ;p
i dobry kawał słyszałam ostatnio ...

idzie przez las Miś , Łoś i Ryś
Miś mówi nagle : Słuchajcie chłopaki , te Ś na końcu to jakieś pedalskie ! od dzisiaj jestem NIEDŹWIEDŹ !
Na co Łoś wpada w panike : jak to ? przecież ja nie mogę inaczej się nazwac , Łoś to Łoś ! ... Ryś , nie możemy zostać pedałami !!
na co Ryś do Łosia : Ryszard ! Ryszard pedale !

oczywiście żart na żywo wydaje się pewnie śmieszniejszy ;p ale mnie bawił przez dłuuugi czas ;D

Ja dla dziewczynki mam już imię , dla chłopca niby też, ale nie jestem w 100% przekonana więc szukam dalej. Zaczęło mi się podobać imię Beniamin, choć mojemu mężowi się nie podoba.

Po przestudiowaniu mojego nagrania usg i usg szwagierki z tego okresu(ma
synka)...stwierdzam...
Kąt nachylenia tego co jest między nózkami sugeruje
CÓRCIĘ
smile.gif
..kolejną...ehehe.. Zobaczymy co bedzie
dalej...ale moim skromnym zdaniem będzie babeczka
biggrin.gif

"Kąt nachylenia tego co jest między nózkami sugeruje
CÓRCIĘ
smile.gif
"

Wlasniem to ten kat nachylenia duzo mowi... POdbno chlopczyka jest bardziej prostopadly do kregoslupa a dziewczynce bardziej "kuka" w dol, tak to jhest aniamatki ?:dry:

reklama
animatki
user-online.png
kurcze, masz moze jakies zdjecie ? screenshota ? jak tak pochwal sie koniecznie :D I jak mozesz...Zerknij prosze na dodany zalacznik przeze mnie prosze... Bo brzmisz jak specjalistka :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry