reklama
Rozwiązanie
Chłopiec. Ja raczej też się spodziewam drugiego chłopca za 2 tyg będę miała usg w 18tyg więc myślę że już mi lekarz potwierdzi
Bardzo się cieszę, że będę miała dziecko, długo na nie z mężem czekaliśmy. Najważniejsze, że się udało i wszystko wskazuje, że zdrowo się rozwija.
Jedyne co to trochę mi przykro, że lekarz miał taką pewność odnośnie dziewczynki, przez co się bardzo nastawiłam baaa nawet wybraliśmy imię (wiem moja wina).
W kolejnej ciąży poczekam z pytaniami o płeć przynajmniej do tego 20 tc
Dzięki Wam za pomoc
Jedyne co to trochę mi przykro, że lekarz miał taką pewność odnośnie dziewczynki, przez co się bardzo nastawiłam baaa nawet wybraliśmy imię (wiem moja wina).
Dzięki Wam za pomoc
Natalia198777
Fanka BB :)
Chłopiec jak nic. Ja też bardzo chciałam córkę a w krótce urodze kolejnego chłopca. Tez bylo mi.przyjro ale najważniejsze, żeby było zdroweBardzo się cieszę, że będę miała dziecko, długo na nie z mężem czekaliśmy. Najważniejsze, że się udało i wszystko wskazuje, że zdrowo się rozwija.
Dzięki Wam za pomoc
Chłopiec. Ja raczej też się spodziewam drugiego chłopca za 2 tyg będę miała usg w 18tyg więc myślę że już mi lekarz potwierdzi