perelandra mój doktorek tez tylko rzucił okiem i powiedział, że dziewczynka, więc t chyba nie jest wytyczna dotyczaca chłopca. ja tam wierzę doktorkowi zresztą na dowód mam zdjęcie pipki na całą strone. inny lekarz tez powiedział, że dziewczynka. pewnie, że pomyłki się zdarzaja, ale już zdecydowanie rzadko.
reklama
kamilaedi
Fanka BB :)
ja tam wszystko mam unisex z ciuszkow hihihi alez juz ciekawa jestem kto tam w brzuchu mieszka
almasta
Zaangażowana w BB
ja w sumie mam wiekszosc rzeczy dziewczynkowych bo po Misce
ale dostalam troche ciuszkow od mojego brata i od szwagierki - oni maja chlopcow z zeszlego roku - wiec mamy troche uni sex w razie czego
no ale jakos nie wierze, ze cos sie moze jeszcze zmienic
u nas tez plec potwierdzilo 2 innych lekarzy w tym 1 z bardzo dobrym sprzetem na USG polowkowym - wiec mysle, ze nie bedzie niespodzianek i bedzie dziewczynka
ale dostalam troche ciuszkow od mojego brata i od szwagierki - oni maja chlopcow z zeszlego roku - wiec mamy troche uni sex w razie czego
no ale jakos nie wierze, ze cos sie moze jeszcze zmienic
u nas tez plec potwierdzilo 2 innych lekarzy w tym 1 z bardzo dobrym sprzetem na USG polowkowym - wiec mysle, ze nie bedzie niespodzianek i bedzie dziewczynka
Angel.
Zwierzoholik;)
Ja tez nie wierze, ze mi sie zmieni :-)
Może i na połówkowym tak akurat był zasłonięty, ze nie była pewna na 100%..ale mowila,ze na 90 ;-)
A potem przy okazji wizyty w szpitalu , mialam 3 usg i zawsze pierwszy najazd na młodego i "O, a wiadomo co bedzie"
Chyba dzwonki jak berety
Może i na połówkowym tak akurat był zasłonięty, ze nie była pewna na 100%..ale mowila,ze na 90 ;-)
A potem przy okazji wizyty w szpitalu , mialam 3 usg i zawsze pierwszy najazd na młodego i "O, a wiadomo co bedzie"
Chyba dzwonki jak berety
V
villandra8
Gość
Może trzeba by zrobić jeszcze jedną kolumnę na pierwszej stronie: płeć wg porodu ;-) To się okaże jak to ładnie od przeczuć przez potwierdzenia do objawienia
Ja mam mnóóóóóóóóóstwo sukienek. Choć nie kupiłam ani jednej (a korciło nieziemsko). Chłopięcych rzeczy też nie brakuje. A będziemy ubierać pewnie i tak głównie w bodziaki - w końcu przed nami lato (oby ciepłe i słoneczne).
Ja mam mnóóóóóóóóóstwo sukienek. Choć nie kupiłam ani jednej (a korciło nieziemsko). Chłopięcych rzeczy też nie brakuje. A będziemy ubierać pewnie i tak głównie w bodziaki - w końcu przed nami lato (oby ciepłe i słoneczne).
Ja wiem,że mój siurek może być jednak cipunią tym bardziej,że tylko raz mieliśmy potwierdzoną płeć. Co prawda lekarz powiedział,że chłopa na 100& a i fota mówi sama za siebie ale może to pępowina czy cuś
Ja bym jednak nie chciała pomyłki, tak bardzo nastawiłam się na chłopaka,że chyba jakby była laseczka to bym się trochę rozczarowała
Ja bym jednak nie chciała pomyłki, tak bardzo nastawiłam się na chłopaka,że chyba jakby była laseczka to bym się trochę rozczarowała
Angel.
Zwierzoholik;)
hehe przybijam Ci piątkę w tym momencie
MaMicurina
o kurcze jakby Oliwer okazal sie Oliwią to mąż rozpłakałby sie nad męskimi ciuszkami na ktore wydalismy kupe kasy :-)
Perelandra
nefi pewnie masz rację, dlatego to tylko takie moje "może"... zawsze i tak jest pół na pół
reklama
Podziel się: