reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

Tez czasem mysle ile na marcówkach bedzie pomyłek płci ( nie zycząc nikomu oczywiscie, lub zycząc tym co by chcieli takiego 'cudu' na koniec ;) ) :)

reklama
Ja się właśnie ostatnio zastanawiałam, jak bym zareagowała, jakby mi wyskoczył chłopiec jednak:-D. Imię w razie czego jest, chociaż nie do końca mam do niego przekonanie. A różowych rzeczy za wiele nie mamy, zresztą jak wiadomo prawdziwy mężczyzna różowego się nie boi:-p.

Ja cały czas się liczę z tym że może na końcu wyskoczyć siusiak :-D
Pewnie była bym rozczarowana ale nie zaskoczona :-D

u nas nie wiemy co będzie ale tak się zastanawiam skoro doktorek widział płeć, a tylko rzucił okiem... to może chłopiec, co? ehhh, te spekulacje :rofl2: ja mam ubranka w różnych kolorach, może w różowym ze 2 szt, które dostałam... myślę, że takiemu Maluchowi to bez różnicy, sukienek nie kupowałam

mi doktorek pierwszy raz powiedział w 22tc że dziewczynka będzie, później pod koniec 26tc się potwierdziło, i w piatek co byliśmy na usg również potwierdzona dziewczynka przez 3 różnych lekarzy więc chyba wiedzą co mówią :)) u nas wszystko na dziewczynkę bo wszystkie ciuchy mamy od szwagierki po jej córce co w marcu równiez się urodziła, więc my w 99% przygotowani na dziewczynkę :p

reklama
Do góry