reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

reklama
a z soda to ten test co na chlopca sie niby pieni, a na laseczke nic? tak?

kolezanka robila go dwa razy w ciąży - raz sie pienilo, raz nie.
hahahah i to dopiero wynik

kurcze a mój lekarz potwierdził płeć w 17tc jako dziewczynkę, a na tym etapie chyba wszystkie dzieciątka są chłopcami... hmm ciekawe jak to zrobił ;-)
bądź czujna i przygotowana na możliwą zmianę ;-)

yyyy soda mocz i pienienie sie hmm ciekawe ciekawe :) a bierzecie sode tej samej firmy ;)

Nie sądzę, żeby to miało jakiekolwiek znaczenie. :) Soda oczyszczona, to soda oczyszczona, innego składu chemicznego mieć nie może. ;) Tak naprawdę działać powinien nawet proszek do pieczenia, bo jedyne, co się w nim może spienić, to właśnie soda. :p

NaMicuria mój doktorek w 16 tc powiedział, że dziewczyna na 90% a dziś to potwierdził :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) :-) przeszczęśliwa jestem :-D:-D:-D:-D

LINKA gratulacje!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D

Akka a jak to z teorii wyglada - pienienie sie faktycznie na chłopca?? :-)
Świetnie jakby jeszcze jakas mamusia dla hecy sie sprawdziła- o LINA ty na dziewczynke marsz do kibelka z sodą :-D:-D

Tak, pienienie faktycznie na chłopca ma być. ;) Dlatego potrzebujemy jeszcze jakiejś grupy testowej, która ma odwagę nasiusiać na sodę. :p

Angel spoko tylko do końca nie wiem o co z tą sodą chodzi bo się nie wczytywałam:zawstydzona/y::-)

Podobno to taki domowy test na płeć. Bierzesz łyżeczkę sody oczyszczonej do jakiegoś pojemniczka, siusiasz na nią i jeśli się pieni i buzuje, to będzie chłopak, a jeśli nic sie nie dzieje, to dziewczynka. ;)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry