Bozienka24
Fanka BB :)
yyyy soda mocz i pienienie sie hmm ciekawe ciekawe a bierzecie sode tej samej firmy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahahah i to dopiero wynika z soda to ten test co na chlopca sie niby pieni, a na laseczke nic? tak?
kolezanka robila go dwa razy w ciąży - raz sie pienilo, raz nie.
bądź czujna i przygotowana na możliwą zmianę ;-)kurcze a mój lekarz potwierdził płeć w 17tc jako dziewczynkę, a na tym etapie chyba wszystkie dzieciątka są chłopcami... hmm ciekawe jak to zrobił ;-)
yyyy soda mocz i pienienie sie hmm ciekawe ciekawe a bierzecie sode tej samej firmy
Angel spoko tylko do końca nie wiem o co z tą sodą chodzi bo się nie wczytywałam:-)
Angel spoko tylko do końca nie wiem o co z tą sodą chodzi bo się nie wczytywałam:-)