reklama
Kwiatuszek34
Fanka BB :)
Taki obraz USG leży obok w łóżeczku, ma 8 miesięcy i jest chłopcemCześć kochane, chciałam tylko poznać wasze zdanie odnośnie co Wy widzicie na zdjęciu ? Kto się nam kryje w brzuszku , bo zdania są podzielone pozdrawiam Zobacz załącznik 1605105
Ojej , to dużo zdrówka dla ciebie i maleństwaTaki obraz USG leży obok w łóżeczku, ma 8 miesięcy i jest chłopcem
Kwiatuszek34
Dziękuje Ci bardzoOjej , to dużo zdrówka dla ciebie i maleństwa
Mi wygląda na chłopca, ale znawcą żadnym nie jestem
Nasz synek zawsze z dumą prezentował na USG przyrodzenie. Twarz zasłaniał, ale nogi szeroko i podziwiajcie
Na prenatalnych pierwszych lekarz już skłaniał się ku chłopcu i faktycznie późniejsze USG nie pozostawiały żadnych złudzeń
Nasz synek zawsze z dumą prezentował na USG przyrodzenie. Twarz zasłaniał, ale nogi szeroko i podziwiajcie
Na prenatalnych pierwszych lekarz już skłaniał się ku chłopcu i faktycznie późniejsze USG nie pozostawiały żadnych złudzeń
U nas nie chciał w ogóle pokazać. Dobre 10 min lekarz szukał i wynalazł coś ale no nie mógł określić do końca ale jak wszyscy piszecie, że chłopak to już wątpliwości mam coraz mniejszeMi wygląda na chłopca, ale znawcą żadnym nie jestem
Chce_byc_mama_wielu
Nie chce Cie nakręcać, ani odkręcać, ale u moich dwóch córek zdjęcie nocnikowe było inne. Tutaj dla mnie chłopiec. Mój synek nie ma takiego zdjęcia, bo się zasłaniałU nas nie chciał w ogóle pokazać. Dobre 10 min lekarz szukał i wynalazł coś ale no nie mógł określić do końca ale jak wszyscy piszecie, że chłopak to już wątpliwości mam coraz mniejsze
Spokojnie, płeć nie ma różnicy. Jak synek to super i jak córka też super czekamy na kolejną wizytę , żeby lekarz potwierdziłNie chce Cie nakręcać, ani odkręcać, ale u moich dwóch córek zdjęcie nocnikowe było inne. Tutaj dla mnie chłopiec. Mój synek nie ma takiego zdjęcia, bo się zasłaniał
reklama
Chce_byc_mama_wielu
To super, czekamy na infoSpokojnie, płeć nie ma różnicy. Jak synek to super i jak córka też super czekamy na kolejną wizytę , żeby lekarz potwierdził
reklama