reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć dzieciątka

reklama
Mi wygląda na chłopca, ale znawcą żadnym nie jestem 🙂
Nasz synek zawsze z dumą prezentował na USG przyrodzenie. Twarz zasłaniał, ale nogi szeroko i podziwiajcie 😅
Na prenatalnych pierwszych lekarz już skłaniał się ku chłopcu i faktycznie późniejsze USG nie pozostawiały żadnych złudzeń 😁

Mi wygląda na chłopca, ale znawcą żadnym nie jestem 🙂
Nasz synek zawsze z dumą prezentował na USG przyrodzenie. Twarz zasłaniał, ale nogi szeroko i podziwiajcie 😅
Na prenatalnych pierwszych lekarz już skłaniał się ku chłopcu i faktycznie późniejsze USG nie pozostawiały żadnych złudzeń 😁
U nas nie chciał w ogóle pokazać. Dobre 10 min lekarz szukał i wynalazł coś ale no nie mógł określić do końca 😊 ale jak wszyscy piszecie, że chłopak to już wątpliwości mam coraz mniejsze 😅

U nas nie chciał w ogóle pokazać. Dobre 10 min lekarz szukał i wynalazł coś ale no nie mógł określić do końca 😊 ale jak wszyscy piszecie, że chłopak to już wątpliwości mam coraz mniejsze 😅
Nie chce Cie nakręcać, ani odkręcać, ale u moich dwóch córek zdjęcie nocnikowe było inne. Tutaj dla mnie chłopiec. Mój synek nie ma takiego zdjęcia, bo się zasłaniał:)

reklama
reklama
Do góry