reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Płeć dzidziusia

Asia maluch nie byl niegrzeczny tyko wstydliwy, co sie bedzie rozkraczal przy obcych ( czyt. gin oczywiscie ) ;) ... mam nadzieje ze jednak za dwa tygodnie zdradzi swoja tajemnice i nie tylko Wy ale i cotki z BB sie dowiedza jak beda zwracac sie do szkrabika ;)

reklama
A moje Maleństwo zdradziło się kim jest... ;D tak więc MoniQa masz spore predyspozycje na wróżkę... Będziemy mieli... córeczkę :)  :D jestem bardzo szczęśliwa.
tak więc będzie Maria Teresa
pozdrawiam

Agazet!!! Gratuluję Marysi ;D
Juz dopisałam Twoją córeczkę do listy :)
No chłopaczki muszą sie zmobilizować bo zostają w tyle!!! Mamy już 7:5 ;D

Poprawka ;D
Właśnie doczytałam na innym wątku że Czarodziejka ma synka :)

Czarodziejka GRATULACJE!!!!!!!!!!

No i tak mamy 7:6 ;)

Moniqa skoro tak, to i ja proszę o jakąś przepowiednie - co będzie u mnie?! Bo póki co, dzidzia nie chce nic pokazać :(

Mamuska u Ciebie tez bedzie cora :) ... a kiedy bedziesz miala teraz USG ?? bo juz sie zaczynam denerwowac czy napewno moge zostac wrozka ;D ;)

USG mam 23.06. Nawet nie wiesz jak bym chciała córę i powiem Ci, że tez czuję, że to będzie córa! :D No moja Droga, jeśli to się sprawdzi, to naprawdę zastanów się czy nie chciałabyś sobie dorabiac jako wróżka?! ;D

reklama
Mamuska hehe kolejna fucha ;) ... zaloze biznes pozniej wrozkowy i bede sie w gazetach reklamowac ;D ;D ;D
Bardzo Ci zycze coreczki : .. bedzie parka u Ciebie :) wtedy :)

Do góry