reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plan i zamówienie

A u nas ciąża była jak najbardziej planowana, a trafiona w 2 cyklu :-) Szymon chciał córkę, a ja od początku czułam, że będzie to synek i nie dałam sobie powiedzieć nic innego :-D I jest Nasz piękny Tymulek...

reklama
Mrsmoon - sierpień ? Mi gin powiedział, że Młoda została zrobiona w poniedziałek 15 września.... :eek:
No i na fali Waszych postów zapytałam Taty Młodej jakie miał zamówienie - powiedział, że żadnego ale myślał, że będzie chłopak :growl:

ale fajny temat :-)
u nas ciąża planowana juz dawno, (1 poronienie) potem przerwa i za 1 podejściem a właściwie to był taki spontaniczny seks ;-)
byłam w końcówce choroby i brałam jeszcze leki wiec ciaży nie podejrzewałam a tu.... :-)
płeć M. chciał dziewczynkę, bo u niego sami faceci a ja czułam że chłopiec, bo kiedyś mi sie wyśniło, ze pierwszy chłopiec a druga dziewczynka i mojej mamie sie też tak śniło zanim powiedziałam, ze jestem w ciąży :-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry