reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Plamienie

Hejka👋
Chciałabym się dowiedzieć czy któraś z was miała podobny problem co ja
A więc 6 października czyli dzisiaj miałam dostać miesiączkę oczywiście jej nie mam wystąpił tylko niekiedy podczas podcierania brązowy śluz
6 dni przed miesiączką czyli w środę 29 września przez godzinę / dwie miałam malutkie jasnoróżowe plamienie na następny dzień lekkie krwawienie (bez skrzepów tak jak zawsze miałam podczas miesiączki) myślałam że to okres więc użyłam podpaski (1 starczała na 1 dzień) oczywiście z dnia na dzień było jej coraz mniej a do środy 2 października przestałam w ogóle krwawić wczoraj zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywny mam już umówioną wizytę u ginekologa 📌
📌 Pytanie brzmi czy jest jakaś szansa że jestem w ciąży? A jeżeli tak czy powinnam się martwić czy to całkowicie normalne
Pozdrawiam❤️

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka👋
Chciałabym się dowiedzieć czy któraś z was miała podobny problem co ja
A więc 6 października czyli dzisiaj miałam dostać miesiączkę oczywiście jej nie mam wystąpił tylko niekiedy podczas podcierania brązowy śluz
6 dni przed miesiączką czyli w środę 29 września przez godzinę / dwie miałam malutkie jasnoróżowe plamienie na następny dzień lekkie krwawienie (bez skrzepów tak jak zawsze miałam podczas miesiączki) myślałam że to okres więc użyłam podpaski (1 starczała na 1 dzień) oczywiście z dnia na dzień było jej coraz mniej a do środy 2 października przestałam w ogóle krwawić wczoraj zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywny mam już umówioną wizytę u ginekologa 📌
📌 Pytanie brzmi czy jest jakaś szansa że jestem w ciąży?
Pozdrawiam❤️

Kazda kobieta uprawiająca seks bez zabezpieczenia ma szansę być w ciąży.
Czy jest należy sprawdzić testem, który można kupić np w aptece

Mam podobnie. Okres powinien być w sobotę najbliższą, a ja od wtorku mam plamienie - raz dziennie kapnie żywa krew do muszli i tyle, czasem trochę jest przy podcieraniu. W ciągu dnia na podpasce od tych trzech dni nawet śladu nie ma. Testy niby negatywne, ale jeśli to plamienie implantacje jakimś cudem, to test i tak może nie wyjść, ale to czekanie czy rozkręci się i będzie okres czy nie jest dobijające.

Do góry