reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plamienie - w trakcie 7 tygodnia ciąży

Hej
smile
jestem po transferze. Widziałam już zarodek i ciałko Ż ale mam jeden problem od jakiś kilku dni po aplikowaniu dopochwowo globulki pojawia się u mnie wydzielina z niej zabarwiona delikatnie na brązowo. A nawet raz pojawiła się delikatnie różowa. Czy możliwe żeby to globulka mnie tak podrażniała ? Ewentualnie może jakaś infekcja bo czasami odczuwam swędzenie. Co do globulki przyjmowałam ją przed transferem i tak się nie działo ale od czasu || kresek jest masakra. Jutro jadę usłyszeć serduszko (7tydz) OBY!!!! ♥️
Jedź na izbę przyjęć. Nie czytaj głupot o tym, że plamienie na początku to coś normalnego. To może być wszystko!
Ja zaczęłam plamić w środę, a w niedzielę dostałam dosłownie krwotoku. Myślałam, że to koniec. Po kilku najgorszych dniach w moim życiu, pokazało się serduszko. Okazało się, że źródłem plamienia był krwiak. Dziś syn ma 16 miesięcy.

Sprawdź to plamienie czym prędzej, nie masz na co czekać.

reklama
Dzień dobry . Wczoraj dostałam silnego krawienia że skrzepami o wielkości watrobki , poszłam do swojego gina , stwierdził że mam czekać na rozwój sytuacji w domu dziś mam brazowe plamienia jak się podcieram po wc , bola mnie plecy i czasem podbrzusze . Czy to możliwe że lekarz wiedział że poroniłam??

Dzień dobry . Wczoraj dostałam silnego krawienia że skrzepami o wielkości watrobki , poszłam do swojego gina , stwierdził że mam czekać na rozwój sytuacji w domu dziś mam brazowe plamienia jak się podcieram po wc , bola mnie plecy i czasem podbrzusze . Czy to możliwe że lekarz wiedział że poroniłam??
Proszę pójść na IP.
Serduszko już biło?
Ja miałam taką samą sytuację. Leżałam w szpitalu przez kilka dni w oczekiwaniu na rozwój sytuacji: albo poronienie, albo pojawienie się serduszka. Dziś synek ma 1,5 roku. To były najtrudniejsze dni w moim życiu i największe szczęście, gdy zobaczyłam na monitorze bijące serce.
Prawda jest taka, że każde krwawienie wymaga indywidualnego podejścia.

Do góry