Lekarz każe sie nie stresować Ale nie potrafie Jest to moja 3 ciaza I nigdy tak nie miałam. Zamiast okresu 2 dni plamienie bardzo slabe, dzień przerwy I znowu plamienie , test pozytywny na usg jeszcze nic nie widać bo to 4 tydz byl. Plamienie albo jest albo go nie ma jest to brazowy sluz widoczny praktycznie tylko jak sama sprawdzę palxem. Do tego bol podbrzusze tez albo jest albo go nie ma. Akurat zaczynam 6 tydz kontrola za 4 dni. Wiem że to może być wszystko i nic. Vzy któraś z was tak miała i mimo tego było wszystko dobrze.
reklama
HejLekarz każe sie nie stresować Ale nie potrafie Jest to moja 3 ciaza I nigdy tak nie miałam. Zamiast okresu 2 dni plamienie bardzo slabe, dzień przerwy I znowu plamienie , test pozytywny na usg jeszcze nic nie widać bo to 4 tydz byl. Plamienie albo jest albo go nie ma jest to brazowy sluz widoczny praktycznie tylko jak sama sprawdzę palxem. Do tego bol podbrzusze tez albo jest albo go nie ma. Akurat zaczynam 6 tydz kontrola za 4 dni. Wiem że to może być wszystko i nic. Vzy któraś z was tak miała i mimo tego było wszystko dobrze.
U mnie dwie ciążę do 16 tygodnia plamienia i na szczęście obydwie zakończyły się pomyślnie...Przy obu miałam krwiaki i też brązowe plamienia
Dzięki. Jest to jakieś pocieszenie dla.mnie cały czas myślę że w piątek u ginekologa się załamie że to jest poronienieHej
U mnie dwie ciążę do 16 tygodnia plamienia i na szczęście obydwie zakończyły się pomyślnie...Przy obu miałam krwiaki i też brązowe plamienia
Lady Loka
Fanka BB :)
Możesz zbadac sama.Pytałam o to lekarza na wizycie i kazał czekać na kolejną wizyte
megson1996
Fanka BB :)
Ja też praktycznie od 7 tc miałam plamienia, brązowe, jasnoróżowe i mi lekarz od razu zlecił badanie progesteronu,wyszło, że mam niski i dostałam od razu progesteron w zastrzykach i biorę ciągle praktycznie, a jestem obecnie w 15tc.
Ja też praktycznie od 7 tc miałam plamienia, brązowe, jasnoróżowe i mi lekarz od razu zlecił badanie progesteronu,wyszło, że mam niski i dostałam od razu progesteron w zastrzykach i biorę ciągle praktycznie, a jestem obecnie w 15tc.
Ja też praktycznie od 7 tc miałam plamienia, brązowe, jasnoróżowe i mi lekarz od razu zlecił badanie progesteronu,wyszło, że mam niski i dostałam od razu progesteron w zastrzykach i biorę ciągle praktycznie, a
reklama