reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Plamienie przed miesiączką po cp

Patka2207

Fanka BB :)
Cześć dziewczyny , mam pytanie odnośnie plamień przed @ . Jestem 4 miesiące po cp, mtx i łyżeczkowaniu . Przed każdą @ mam dzień plamień w tym cyklu była czerwona krew w czwartek, w piątek nic a w sobotę przyszła normalna @. W tamtym miesiącu robiłam posiew, cały pakiet i wszytko jest w porządku. Mówiłam to mojemu gin w tamtym miesiącu , przepisał mi duphaston . Nie zazywalam go jeszcze za dużo się działo i zapomniałam o nim. Zrobić progesteron na własną rękę? Jakoś nie jestem przekonana co do zażywania progesteronu

reklama
A może zbadaj raczej prolaktynę?
Progesteron też możesz zbadać.

A pytałaś lekarza o castagnus? Może też by pomógł uregulować gospodarkę hormonalną?

A może zbadaj raczej prolaktynę?
Progesteron też możesz zbadać.

A pytałaś lekarza o castagnus? Może też by pomógł uregulować gospodarkę hormonalną?
Nie pytałam lekarza o to . Wcześniej miałam cykle 28 dni . Druga @ była 5 dni wcześniej następna regularna co do dnia, a teraz 3 dni wcześniej . A ten lek jest na receptę ? Na moje pytanie o plamienie przepisał duphaston, bez żadnych badań..

Do góry