reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plamienie międzymiesiączkowe

angelina3004

Początkująca w BB
Witam. Jestem nowa. Zacznę od tego ,że cykle mam różne 28-33 dniowe . Ostatni cykl 37 dniowy. Staramy się z mężem o drugie dziecko lecz nie kontroluje owulacji itd. poprostu jak się uda to będzie super. Dziś mam 23 dzień cyklu. W południe zobaczyłam lekkie plamienie jasno różowo brązowe . Potem doszedł dosyć mocny ból brzucha i prawego jajnika promieniujący do pachwin . Potem raz podczas załatwiania miałam mocniejsze plamienie koloru czerwonego i teraz od kilku godz ledwo ledwo widoczne plamienie . Czym może być to spowodowane ? Czy możliwe że implantacja buła aż tak bolesna ? Czy może powód być inny ? Ból ustąpił leciutko tylko w jajnikach boli . Tak się łudziłam że może w końcu się udało 😔😔

Załączniki

• IMG20241114122528.jpg
    IMG20241114122528.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 224
reklama
Jeśli plamienie implantacyjne za 3 dni test powinnien wyjść.
Może okres Się zaczyna
No właśnie raczej to nie okres bo nigdy mnie brzuch nie boli na okres a tym bardziej jajniki . No i też mam 26 lat i nigdy w życiu nie miałam okresu wcześniej jak 28 DC ogólnie 28 cykl to u mnie rzadkość przeważnie 30-31

No właśnie raczej to nie okres bo nigdy mnie brzuch nie boli na okres a tym bardziej jajniki . No i też mam 26 lat i nigdy w życiu nie miałam okresu wcześniej jak 28 DC ogólnie 28 cykl to u mnie rzadkość przeważnie 30-31

Nic innego nie pozostaje, jak zrobic w odpowiednim czasie test ciazowy.
Dodam tylko, ze to, ze nigdy tak nie mialas, nie znaczy, ze teraz tak nie bedzie. Cykl miesiaczkowy kobiety moze zmieniac z roznych powodow.

Nic innego nie pozostaje, jak zrobic w odpowiednim czasie test ciazowy.
Dodam tylko, ze to, ze nigdy tak nie mialas, nie znaczy, ze teraz tak nie bedzie. Cykl miesiaczkowy kobiety moze zmieniac z roznych powodow.
Wiem wiem lecz swoje ciało na tyle znam że jestem pewna że na 💯 to nie miesiączka. 😊 A jeśli jutro zrobiłabym test mogłoby już coś wyjść ?

reklama
Mi to bardziej pasuje na plamienie okołoowulacyjne. Jak znow ok 37dc dostaniesz okres, to by się potwierdziło.
No właśnie też tak myślałam
Lecz późnym wieczorem zaczęłam krwawić jak w miesiączkę. 🙁 Dziś również także chyba to okres ale dziwne że tak szybko 😱 nigdy jeszcze nie dostałam wcześniej jak 28 DC a cykle mam długie

Do góry