reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Plamienie międzymiesiączkowe

Witam. Jestem nowa. Zacznę od tego ,że cykle mam różne 28-33 dniowe . Ostatni cykl 37 dniowy. Staramy się z mężem o drugie dziecko lecz nie kontroluje owulacji itd. poprostu jak się uda to będzie super. Dziś mam 23 dzień cyklu. W południe zobaczyłam lekkie plamienie jasno różowo brązowe . Potem doszedł dosyć mocny ból brzucha i prawego jajnika promieniujący do pachwin . Potem raz podczas załatwiania miałam mocniejsze plamienie koloru czerwonego i teraz od kilku godz ledwo ledwo widoczne plamienie . Czym może być to spowodowane ? Czy możliwe że implantacja buła aż tak bolesna ? Czy może powód być inny ? Ból ustąpił leciutko tylko w jajnikach boli . Tak się łudziłam że może w końcu się udało 😔😔

Załączniki

• IMG20241114122528.jpg
    IMG20241114122528.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 204
reklama
Jeśli plamienie implantacyjne za 3 dni test powinnien wyjść.
Może okres Się zaczyna
No właśnie raczej to nie okres bo nigdy mnie brzuch nie boli na okres a tym bardziej jajniki . No i też mam 26 lat i nigdy w życiu nie miałam okresu wcześniej jak 28 DC ogólnie 28 cykl to u mnie rzadkość przeważnie 30-31

No właśnie raczej to nie okres bo nigdy mnie brzuch nie boli na okres a tym bardziej jajniki . No i też mam 26 lat i nigdy w życiu nie miałam okresu wcześniej jak 28 DC ogólnie 28 cykl to u mnie rzadkość przeważnie 30-31

Nic innego nie pozostaje, jak zrobic w odpowiednim czasie test ciazowy.
Dodam tylko, ze to, ze nigdy tak nie mialas, nie znaczy, ze teraz tak nie bedzie. Cykl miesiaczkowy kobiety moze zmieniac z roznych powodow.

Nic innego nie pozostaje, jak zrobic w odpowiednim czasie test ciazowy.
Dodam tylko, ze to, ze nigdy tak nie mialas, nie znaczy, ze teraz tak nie bedzie. Cykl miesiaczkowy kobiety moze zmieniac z roznych powodow.
Wiem wiem lecz swoje ciało na tyle znam że jestem pewna że na 💯 to nie miesiączka. 😊 A jeśli jutro zrobiłabym test mogłoby już coś wyjść ?

reklama
Mi to bardziej pasuje na plamienie okołoowulacyjne. Jak znow ok 37dc dostaniesz okres, to by się potwierdziło.
No właśnie też tak myślałam
Lecz późnym wieczorem zaczęłam krwawić jak w miesiączkę. 🙁 Dziś również także chyba to okres ale dziwne że tak szybko 😱 nigdy jeszcze nie dostałam wcześniej jak 28 DC a cykle mam długie

Do góry