Hej.
Ostatni okres miałam 1 lutego (dostałam pod wieczór ok 18-19)
O
Test owulacyjny pozytywny 16 i 17 lutego.
Kochaliśmy się.
Cyle mam regularne 30-31 dni
Dziś 5 marca.
Teoretycznie 33 dc.
Można powiedzieć że OK. Aplikacja wskazuje jako 1 dzień opóźnienia.
W tygodniu zaczęły boleć mnie piersi, czułam się jakbym była podziębiona, wyszła mi nawet mała febra 28.02, lekko czułam takie ciągnięcie w brzuchu, czasami odbija mi się tak jakby wymiotami ale nie wymiotuję tylko takie odczucie, dziś np po kawie. Miałam też lekką biegunkę. Dziś rano zrobiłam test o czułości 25ml/ua ale wyszedł negatywnie.
Po południu zaczęłam Lekko krwawić ale bez skrzepów. Lekki ból brzucha.
Teoretycznie wypadało by na okres.
Lecz jednak gdzieś w głowie myślę że może być to plamienie implatacyjne...
Piersi bolą od zewnętrznej strony
Zazwyczaj po dostaniu @ piersi wracały do normy a na razie nic takiego się nie dzieje. Czuję je jak je dotknę.
Co myślicie?
Może być to implatacyjne po ok. 12-14 dniach po owu ? Wg internetów różnie piszą jednak chce zapytać jak to było u was i czy było w ogóle ;-)
Ostatni okres miałam 1 lutego (dostałam pod wieczór ok 18-19)
O
Test owulacyjny pozytywny 16 i 17 lutego.
Kochaliśmy się.
Cyle mam regularne 30-31 dni
Dziś 5 marca.
Teoretycznie 33 dc.
Można powiedzieć że OK. Aplikacja wskazuje jako 1 dzień opóźnienia.
W tygodniu zaczęły boleć mnie piersi, czułam się jakbym była podziębiona, wyszła mi nawet mała febra 28.02, lekko czułam takie ciągnięcie w brzuchu, czasami odbija mi się tak jakby wymiotami ale nie wymiotuję tylko takie odczucie, dziś np po kawie. Miałam też lekką biegunkę. Dziś rano zrobiłam test o czułości 25ml/ua ale wyszedł negatywnie.
Po południu zaczęłam Lekko krwawić ale bez skrzepów. Lekki ból brzucha.
Teoretycznie wypadało by na okres.
Lecz jednak gdzieś w głowie myślę że może być to plamienie implatacyjne...
Piersi bolą od zewnętrznej strony
Zazwyczaj po dostaniu @ piersi wracały do normy a na razie nic takiego się nie dzieje. Czuję je jak je dotknę.
Co myślicie?
Może być to implatacyjne po ok. 12-14 dniach po owu ? Wg internetów różnie piszą jednak chce zapytać jak to było u was i czy było w ogóle ;-)