A i temperature mierze rowniez i od 4 dni wlasnie mam 37.3Tak zrobilam ten owulacyjny i chyba trafiło na owulacje i w tym czasie był...... I tak czekam dalej na jakis cud. Innym wychodzi ten przed terminem @ a tu tyle po i nic
reklama
Cherry_Tomato
Fanka BB :)
Przy tak długim okresie starań, chyba udałabym się na potwierdzenie owulacji do gine. Test jesteś pewna, że miał pik? Robisz od tego 8 dc do piku żeby uniknąć wątpliwości? Trzymam kciuki za sukces i chłopakaA i temperature mierze rowniez i od 4 dni wlasnie mam 37.3
Cherry_Tomato
Nolka
Początkująca w BB
Tak zrobilam ten owulacyjny i chyba trafiło na owulacje i w tym czasie był...... I tak czekam dalej na jakis cud. Innym wychodzi ten przed terminem @ a tu tyle po i nic
Nolka
Początkująca w BB
My z mężem jesteśmy już po dwóch wizytach w klinice leczenia niepłodności. Pan Doktor machnął ręką na testy owulacyjne, twierdzi , że trzeba po prostu uprawiać seks regularnie, np. co drugi dzień w tym okresie i podejść trochę bardziej na luzie ( wszystko siedzi w głowie) . Łatwo się mówiTak zrobilam ten owulacyjny i chyba trafiło na owulacje i w tym czasie był...... I tak czekam dalej na jakis cud. Innym wychodzi ten przed terminem @ a tu tyle po i nic
Nolka
Początkująca w BB
Super gratulacjeWłaśnie sprawdziłam i miałam plamienie 2dni przed testem i to był jakoś 9dpo. Właśnie mnie te plamienie kopie
Cherry_Tomato
Jak się starasz 6 cykl i masz mniej niż 30 lat to można się bawić w legendarne odpuszczanie, ale jeśli wszystko trwa trochę dłużej i jesteś po 30 to rozważyłabym konsultacje u kogoś innego dodatkowoMy z mężem jesteśmy już po dwóch wizytach w klinice leczenia niepłodności. Pan Doktor machnął ręką na testy owulacyjne, twierdzi , że trzeba po prostu uprawiać seks regularnie, np. co drugi dzień w tym okresie i podejść trochę bardziej na luzie ( wszystko siedzi w głowie) . Łatwo się mówi
Nolka
Początkująca w BB
Wiem, dokładnie, dlatego czasem dziwię się ,że Doktor ma takie luźne podejście, ale ma bardzo dobre opinie stąd ten wybór. Ja mam 34 lata, od ponad roku staramy się i nic, stąd klinika. Oczywiście też wszyscy dziwią się "po roku starań klinika niepłodności ? A co to jest rok" ,tylko chyba nikt nie bierze pod uwagę,że w przyszłym roku 35 rok będzie leciał, a ja naprawdę chciałabym zostać matką. Jestem na drugim cyklu z Aromek, mąż bierze suplementy i czopki. Jeśli do końca tego roku nie uda się, to lekarz zaleca podjęcie procedury invitro. Ale póki co miesiączki dalej nie ma dziś 6 dzien spóźnienia miesiączki, mam trochę jakby nabrzmiałe, nie wiem czy już to sobie wmawiam ehh.Jak się starasz 6 cykl i masz mniej niż 30 lat to można się bawić w legendarne odpuszczanie, ale jeśli wszystko trwa trochę dłużej i jesteś po 30 to rozważyłabym konsultacje u kogoś innego dodatkowo
Cherry_Tomato
Rób test To czy go zrobisz teraz, czy się będziesz jeszcze cykać ze dwa dni nie wpłynie na wynik przecież Mam nadzieje, ze polecenie kreskowego wątku Ci się nie przyda, ale jak coś to kobitki tam są naprawdę genialne, przerabiają to samo stad poziom empatii milion no i na pewno merytorycznie byłyby w stanie coś doradzić trzymam kciuki za pozytyw i czekam na fotkę testuWiem, dokładnie, dlatego czasem dziwię się ,że Doktor ma takie luźne podejście, ale ma bardzo dobre opinie stąd ten wybór. Ja mam 34 lata, od ponad roku staramy się i nic, stąd klinika. Oczywiście też wszyscy dziwią się "po roku starań klinika niepłodności ? A co to jest rok" ,tylko chyba nikt nie bierze pod uwagę,że w przyszłym roku 35 rok będzie leciał, a ja naprawdę chciałabym zostać matką. Jestem na drugim cyklu z Aromek, mąż bierze suplementy i czopki. Jeśli do końca tego roku nie uda się, to lekarz zaleca podjęcie procedury invitro. Ale póki co miesiączki dalej nie ma dziś 6 dzien spóźnienia miesiączki, mam trochę jakby nabrzmiałe, nie wiem czy już to sobie wmawiam ehh.
reklama