Zlota11111
Zaangażowana w BB
Tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teoretycznie jeśli owulacja była potwierdzona 6 dni temu to może być to plamienie implantacyjne. Najlepiej jak poczekasz do dnia miesiączki i wykonasz test, albo zrobisz betę. Długie masz cykle? Kiedy masz dostać okres?
Owulację miałam 17 DC, przy 30-31 dniach cykluTeoretycznie jeśli owulacja była potwierdzona 6 dni temu to może być to plamienie implantacyjne. Najlepiej jak poczekasz do dnia miesiączki i wykonasz test, albo zrobisz betę. Długie masz cykle? Kiedy masz dostać okres?
Owulacyjne napewno nie owulację miałam potwierdzona 6 dni temu, wraz z płodnym sluzem.Po 48h od plamienia test powinien być pozytywny jeżeli to miało być implantacyjne.
Pamiętaj jednak, że dotyczy to ok. 30% kobiet. Równie dobrze, może być to plamienie około owulacyjne czy jakieś podrażnienie (od seksu, leków itp)
Ale jak możesz mieć śluz płodny 6 dni po owulacji?Owulacyjne napewno nie owulację miałam potwierdzona 6 dni temu, wraz z płodnym sluzem.
Teraz troszkę śluzu płodnego niteczka żywej krwi.
Ja plamienia implantacyjnego nie miałam. Więc nie powiem Ci jak ono wygląda. Może wystąpić ono między 6 a 12 dniem po zapłodnieniu. Jeśli miałaś potwierdzoną owulację u ginekologa to jest to możliwe, ale nie musi. Możesz wykonać betę ale ja bym poczekała do terminu @ wtedy ona będzie wiarygodna.Owulację miałam 17 DC, przy 30-31 dniach cyklu
lecz teraz przy lameccie owulacją 14dc.
I nie wiem jak przy niej cykl będzie trwał. Jednakże zawsze 14 dpo miesiączka przychodziła.
Śluz typu białka kurzego z krwiąAle jak możesz mieć śluz płodny 6 dni po owulacji?
Czy to było plamienie związane z zagnieżdżeniem zarodka?Śluz typu białka kurzego z krwią
Niestety dostałam @Czy to było plamienie związane z zagnieżdżeniem zarodka?