reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plamienia w ciąży

Karina123.

Początkująca w BB
Witam. Mam problem jestem w ciąży i od tygodnia zaczęły mi się plamienia. Byłam z tym u ginekologa i dostałam Dufaston i Luteinę myślę że po tym przejdzie.
Ogólnie już raz poroniłam niedawno i teraz się boje strasznie 😦😨miał ktoś podobnie???

reklama
Tak, wiele dziewczyn miało plamienia na wczesnym etapie ciąży i wszystko skończyło się dobrze, ale również u wielu skończyło się to poronieniem. Nikt nie wie jak będzie u Ciebie. A co mówił lekarz? Skąd to plamienie? Co widać na USG?

Ja zaczęłam plamić w 5tc+3 po wizycie u ginekologa (do czasu wizyty było wszystko ok), po 2 dniach byłam znowu na usg (stres mnie zżerał, wymiotowalam, omdlewalam), ginekolog stwierdził zarodek z bijącym sercem i krwiak tuż obok jaja płodowego. Dostałam duphaston co 6h i nakaz leżenia. Plamiłam jeszcze ok 2-3tygodnie. Wszystko dobrze się skończyło, mam 4miesieczną córeczkę 😉

Tak, wiele dziewczyn miało plamienia na wczesnym etapie ciąży i wszystko skończyło się dobrze, ale również u wielu skończyło się to poronieniem. Nikt nie wie jak będzie u Ciebie. A co mówił lekarz? Skąd to plamienie? Co widać na USG?
Dziękuję za odpowiedź 🥰w chwili obecnej jest jeszcze za wcześnie żeby cokolwiek powiedzieć dopiero 4tc . Na USG było tylko widać pęcherzyk ciążowy i to wszystko. Zażywam leki może przejdzie mam raka nadzieję 😊następna wizyta za tydzień może się wtedy więcej coś dowiemy

Witam. Mam problem jestem w ciąży i od tygodnia zaczęły mi się plamienia. Byłam z tym u ginekologa i dostałam Dufaston i Luteinę myślę że po tym przejdzie.
Ogólnie już raz poroniłam niedawno i teraz się boje strasznie 😦😨miał ktoś podobnie???
Cześć,ja plamilam mniej więcej na tym etapie i potem poroniłam innym razem tak samo plamilam a ciąża była donoszona. To był straszny stres pamiętam i współczuję Ci bardzo:( Teraz w zasadzie pozostaje jedynie czekać..

Do góry