reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plamienia i niski przyrost bthcg

diego82

Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny,
Od niedzieli 16/02, po teście potwierdzającym ciąże pojawiło się u mnie brązowe plamienie ( @ miała przyjść 13/02). Plamienie trwało do wczoraj. Poza tym beta 90, 127, 133 i teraz 170. Czy wiecie co to może oznaczać ? Martwię się......

reklama
Hej dziewczyny,
Od niedzieli 16/02, po teście potwierdzającym ciąże pojawiło się u mnie brązowe plamienie ( @ miała przyjść 13/02). Plamienie trwało do wczoraj. Poza tym beta 90, 127, 133 i teraz 170. Czy wiecie co to może oznaczać ? Martwię się......
w jakich odstepach czasowych robilas beta hcg?

Pierwsza w poniedziałek, potem środa, piątek i kolejna we wtorek w kolejnym tygodniu :(
kurcze, beta przyrasta bardzo powoli, zazwyczaj zwiasuje to poronienie niestety. ale z medycyna nigdy nic nie wiadomo... powtorz jutro i bedziesz widziala kochana czy przyrasta prawidlowo.

kurcze, beta przyrasta bardzo powoli, zazwyczaj zwiasuje to poronienie niestety. ale z medycyna nigdy nic nie wiadomo... powtorz jutro i bedziesz widziala kochana czy przyrasta prawidlowo.
[/QUOTE

W pierwszym dniu jak beta wyszła dostałam duphaston i luteine ale lekarz kazał mi je odstawić w piatek, @ jak nie widać tak nie widać i plamienie ustąpiło. W piatek ide na kolejna bete.

przy tak niskiej becie moze to byc ciaza biochemiczna. Ja poronilam w 6 tygodniu, beta miala ponad 10tys. luteina mogla miec wplyw na zatrzymanie @, u mnie bylo tak, ze poki podawali mi luteine i kroplowki to plamienie bylo minimalne, po odstawieniu niestety zaczelo sie pelne poronienie.

przy tak niskiej becie moze to byc ciaza biochemiczna. Ja poronilam w 6 tygodniu, beta miala ponad 10tys. luteina mogla miec wplyw na zatrzymanie @, u mnie bylo tak, ze poki podawali mi luteine i kroplowki to plamienie bylo minimalne, po odstawieniu niestety zaczelo sie pelne poronienie.
Biochemiczna, jaka to jest ciąża ? Może @ się u mnie jeszcze rozkręci.... Ale dzisiaj jest środa a plamienie ustąpiło.

Biochemiczna, jaka to jest ciąża ? Może @ się u mnie jeszcze rozkręci.... Ale dzisiaj jest środa a plamienie ustąpiło.

reklama
Plamienie i tak małe przyrosty niestety świadczą tylko o jednym i nie ma co robić sobie tutaj nadziei.

Do góry