reklama
Madga super, że Pawełek zdobywa nowe umiejętności Diagnoza neurologa bardzo optymistyczna, więc wszystko na dobrej drodze i Pawełek nie długo dogoni wrześniowe maluszki
Pawełek już korzysta z nocniczka no no
Robert swoją szczoteczkę gryzie, ale przynajmniej wie że do ząbków :laugh:
Pawełek już korzysta z nocniczka no no
Robert swoją szczoteczkę gryzie, ale przynajmniej wie że do ząbków :laugh:
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
dobre i gryzienie szczoteczki na paczatek
Hania pozwala sobie wymyć tylko dolne ząbki. Jak próbuję dobrać się do górnych to z dezaprobatą kręci główką i krzyczy : nie, nie, nie!!! Zjada pastę ze szczoteczki. Boję się, że jeżeli nie da się z nią szybciej dogadać, to będzie szczerbata . Chciałabym oszczędzić jej w przyszłości nieprzyjemnych wizyt u dentysty..
A'propos w czasie wakacjii zrobiłam kapitalny remont mojej klawiatury i wymieniłam wszystkie stare plomby. Było tego troszkę :..niektóre pewnie jeszcze podstawówke pamietały.Cieszę się, bo teraz wszystkie ząbki są ładne , wypełnienia w jedny kolorze i mam nadzieję że starczą mi na długo ;D
A'propos w czasie wakacjii zrobiłam kapitalny remont mojej klawiatury i wymieniłam wszystkie stare plomby. Było tego troszkę :..niektóre pewnie jeszcze podstawówke pamietały.Cieszę się, bo teraz wszystkie ząbki są ładne , wypełnienia w jedny kolorze i mam nadzieję że starczą mi na długo ;D
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Gratulujemy umiejetnosci wszystkim babla
Kinek a tobie gratuluje nowej klawoaturki ;D
Kinek a tobie gratuluje nowej klawoaturki ;D
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
moja darai nauczyła sobie sma właczac wierze , przełacza na radio zmienia głosnosc , przewija płyte itp. specjalistka
Przyszla i na mnie kolej do pochwalenia sie moim CUDEM-Jula juz staje, a wczoraj nawet przeszla wzdluz sofy. Kurcze ale sie ciesze Poza tym juz w niedziele lecimy do Polski i zobaczy ja "prawdziwy specjalista" ortopeda -czekamy tylko na dobre wiadomosci:-)
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Gratulacje dla Juleczki :-)
Niedlugo bedzie biegac :-)
Niedlugo bedzie biegac :-)
reklama
szukałam i szukałam pojazdu dla Rozalki, ale Pauli, mój przyjaciel mnie wyręczył i wręczył taki oto pojazd Rozi z okazji roczku.
po kilku dniach testów stierdzam, że jest super. nie wywraca się(co było notoryczne kiedy Rozi siedziała na jakimkolwiek innym), dzięki Bogu ma cichy klakson:-), więc nie jest to urządzenie doprowadzające do furii! polecam. wydawało mi się, że jest za duży dla niej, ale radzi sobie rewelacyjnie.
po kilku dniach testów stierdzam, że jest super. nie wywraca się(co było notoryczne kiedy Rozi siedziała na jakimkolwiek innym), dzięki Bogu ma cichy klakson:-), więc nie jest to urządzenie doprowadzające do furii! polecam. wydawało mi się, że jest za duży dla niej, ale radzi sobie rewelacyjnie.
Podziel się: