reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Plac Zabaw

Pawełku ogromne gratulacje. Magda ja myslę że Pawełek niedługo dogoni nasze dzieciaczki. WEytrwałości kochana. No i super wieści od neurologa. Oby tak dalej. Trzymajcie się. Wysyłamy pozytywne fluidki do Pawełka i Ciebie

reklama
Madga super, że Pawełek zdobywa nowe umiejętności :D Diagnoza neurologa bardzo optymistyczna, więc wszystko na dobrej drodze i Pawełek nie długo dogoni wrześniowe maluszki :D
Pawełek już korzysta z nocniczka no no :D
Robert swoją szczoteczkę gryzie, ale przynajmniej wie że do ząbków :laugh:

Hania pozwala sobie wymyć tylko dolne ząbki. Jak próbuję dobrać się do górnych to z dezaprobatą kręci główką i krzyczy : nie, nie, nie!!! Zjada pastę ze szczoteczki. Boję się, że jeżeli nie da się z nią szybciej dogadać, to będzie szczerbata . Chciałabym oszczędzić jej w przyszłości nieprzyjemnych wizyt u dentysty..
A'propos w czasie wakacjii zrobiłam kapitalny remont mojej klawiatury i wymieniłam wszystkie stare plomby. Było tego troszkę ::)..niektóre pewnie jeszcze podstawówke pamietały.Cieszę się, bo teraz wszystkie ząbki są ładne , wypełnienia w jedny kolorze i mam nadzieję że starczą mi na długo ;D

Najlepszym placem zabaw dla Maćka jest stojak z płytami... a że mamy takie 3 to ma jak w raju, a ja się wkurzam bo 200 razy dziennie muszę te płyty spowrotem układać.

Lubi jeszcze wyciągać kartę z dekodera u dziadków:wściekła/y:

Przyszla i na mnie kolej do pochwalenia sie moim CUDEM-Jula juz staje, a wczoraj nawet przeszla wzdluz sofy. Kurcze ale sie ciesze :tak: :tak: :tak: Poza tym juz w niedziele lecimy do Polski i zobaczy ja "prawdziwy specjalista" ortopeda -czekamy tylko na dobre wiadomosci:-)

reklama
szukałam i szukałam pojazdu dla Rozalki, ale Pauli, mój przyjaciel mnie wyręczył i wręczył taki oto pojazd Rozi z okazji roczku.
po kilku dniach testów stierdzam, że jest super. nie wywraca się(co było notoryczne kiedy Rozi siedziała na jakimkolwiek innym), dzięki Bogu ma cichy klakson:-), więc nie jest to urządzenie doprowadzające do furii! polecam. wydawało mi się, że jest za duży dla niej, ale radzi sobie rewelacyjnie.

1303_347.jpg

Do góry