reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plac Zabaw

reklama
grooha1 pisze:
anineczka pisze:
Antek lubi "pierdzioszki" ;D ;D

Jak Olaqfowi zrobiłam pierdzioszka to się wystraszył i rozpłakał
Biedactwo :(
Antek otwiera juz buzie do calowania ;D ;D Tylko ze rozdziabia ja na cala szerokosc
Dzisiaj zauwazylam ze smieje sie w glos jak skacze po lozku no ii robie z siebie skonczonego debila ;D ;D ;D

anineczka pisze:
grooha1 pisze:
anineczka pisze:
Antek lubi "pierdzioszki" ;D ;D

Jak Olaqfowi zrobiłam pierdzioszka to się wystraszył i rozpłakał
Biedactwo :(
Antek otwiera juz buzie do calowania ;D ;D Tylko ze rozdziabia ja na cala szerokosc
Dzisiaj zauwazylam ze smieje sie w glos jak skacze po lozku no ii robie z siebie skonczonego debila ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

A Łuki lubi jak się do niego gada i fikac nóżkami lubi i gruźć gryzaki i swoje plauszki i uwielbia fikac na mamy nóżkach góra dół, góra dół i śmieje się przy tym głośno, i lubi samoloty i lubi być noszony na rękach

a mówimy na Łukaszka Łuki, grubasek, guguś , koluś... itd

Do olafa mówimy Oli, Oluśku, Juby, Gruby, Młody

Oli uwielbia bawić się w samolot, leży mi na brzuszku na rękach i latamy tak po całym domu i bombardujemy babci garnki

Natalka też bardzo lubi samolot.
Lubi też ściągać obrus ze stołu jak siedzi dorosłego kolanach ;D

anineczka pisze:

Milenka ma wiele radochy jak dostanie cmoka w taka otwarta buzie, jest wtedy takie glosne echo ;D

Daria lubio swoja hustawke potrafi w niej spedzic 2 godzin
oprocz tego jest kinomanka i uwielbie Rybki zFerajny i nie pszeszkadza mamie ,lubi tez pierdziszk,i własne rączki, rane pogaduchy z dziadkiem, i głupie miny mamy no i w tym miejscu dziekujemy cioci Melani piesla Zeboolo bardzo bardzo go lubi

Mikołaja najbardziej rozmieszaja "pierdzioszki" i to nalepiej takie w których mama sie cała opluje wtedy on stara sie juz powtarzac i efekt taki ze oboje jestesmy opluci

Na Mikołaja mówie czasem tak:
Mikuś
plujek
dziabąg
Korzeńowski( to dlatego że tak szybko przebiera nogami)
mała pierdoła
a moja mama na Mikołaja bardzo czesto woła"mały Stramski" (po nazwisku)

Jak chcem cos w domku porobić a jestem z Mikołajem sama w domu to sadzam go w lerzaczek i stawiam przed telewizor szukam jakiegos programu gdzie jest duzo koloru zielonego Mikołaj jest wtedy tak wpatrzony w telewizor ze nic juz wokolo go nie interesujei a ja moge zajac sie domem

a Kuba uwielbia ogladać Vivę i Mtv ;D ;D ;D

a mówimy do niego Bunio.Buniatko,Kubek,Kubełek :laugh:

reklama
koreczek83 pisze:
Daria lubio swoja hustawke potrafi w niej spedzic 2 godzin
oprocz tego jest kinomanka i uwielbie Rybki zFerajny i nie pszeszkadza mamie ,lubi tez pierdziszk,i własne rączki, rane pogaduchy z dziadkiem, i głupie miny mamy no i w tym miejscu dziekujemy cioci Melani piesla Zeboolo bardzo bardzo go lubi

a Paris nie lubi swojej bujawki :p
może jeszcze polubi ::)

Zebulka też lubi, smaczne na stopy :p ;D

Do góry