reklama
no i jak Twoje podejście do wizyty u dietetyka, nowy rok więc czas na realizację nowych postanowień bez żadnych wymówek, umówiłaś się już na wizytę w poradni Halsa?
W następnym tygodniu mam urodziny. Poprosiłam więc męża o wykupienie mi wizyty. Namówiłaś mnie
A ile taka wizyta kosztuje? Ja dostałam ofertę genosfery i tam testy kosztują 1000-1500 zł i konsultacja z dietetykiem jest gratis. Za ułożenie diety trzeba dodatkowo dopłacić. Nie mało, nie dużo biorąc pod uwagę zminimalizowanie ryzyka z nietrafioną dietą.
Nie wiem czy pytasz mnie ale ja nie. Zastanawiam się nad badaniami póki co.
Mnie pyta Ja idę. W czwartek.
I mam powiedziane, że na pierwszej wizycie będą robione badania - pomiary i tak dalej. To jest w ramach pierwszego spotkania.
Dziewczyny a co powiecie na takie coś - > genosfera.pl – genodieta: dieta DNA w oparciu o innowacyjne testy DNA dieta na podstawie badania DNA
Ja gdzieś kiedyś czytałam, że diety oparte o dna to jest ściema, którą sprzedaje się ludziom, którzy nie mają co z kasą zrobić; że krótko mówiąc to pic na wodę, bo dieta jest urozmaicona, ok, ale tak naprawdę działa tak samo, jak każda inna przygotowana przez specjalistę.
Nie to nie będzie pierwsza wizyta i dlatego się martwie. Raz już się okropnie nacięłam. Wydałam kupę kasy na dietęa później okazalo się że jadłospis, ktory otrzymalam był poprostu standardową dietą taką samą dla wszystkich bez wzgledu na preferencje. Ponad to z Pania dietetyk nie bylo juz pozniej zadnego kontaktu. Dlatego chcialam sie Was poradzic, w szczegolnosci Ciebie mambo chcislam zapytac jak Twoje wrazenia po wizycie u Pani Anety? Pytam, bo tez jestem do niej zapisana
reklama
Podziel się: