reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pilnie potrzebuję dietetyka- Warszawa

Witam jestem dietetykiem i trenerem personalnym z 8 letnim stazem , mam wielu zadowolonych klientow , zapraszam do wspolpracy :) wiecej informacji mozna uzyskac pisac wiadomosc prywatna badz na numer gadu gadu 39324681 . Pozdrawiam serdecznie

reklama
Ja chodzę do p Magdaleny Iwaszkiewicz z Poradni Perfect Diet w Warszawie ( koło metra politechnika) . Już na pierwszej wizycie Pani dietetyk zwróciła uwagę na błędy żywieniowe. Wykonała Pomiar składu ciała na takim śmiesznym urządzeniu. Przeanalizowała wydruk z pomiaru. + dostałam materiały + indywidualny jadłospis następnego dnia na jeden dzień , abym mogła wszystko od razu wprowadzić w życie. Pani Iwaszkiewicz prowadzi mnie za rączkę, nie zastanawiam się co mam zjeść i kiedy. Jadłospisy są smaczne i nie wymagają dużego nakładu pracy. Mam dodatkowo z p Magdą kontakt mailowy. Jestem zadowolona ze współpracy i efektów . Po dwóch miesiącach mam -8kg mniej w tym - 6kg tk tłuszczowej. Lepiej się czuję , mam więcej energii + więcej ochoty do życia. Polecam konkretnie tą dietetyczkę.

Ja mogę polecić Laboratorium Zdrowia korzystałam z ich usług i jestem zadowolona , mają iscie anielską cierpliwość :p . Swoją drogą mają dość ciekawy profil, bo nie tylko dostosują dietę ale i udzielają rad jak przy niej wytrwać , oraz innych aspektów zdrowia psychicznego. Bardzo fajna i ciekawa sprawa. Wcześniej się z nią nie spotkałam.

Jeśli szukasz dobrego dietetyka z Warszawy to proponuję Ci zajrzeć tutaj: Correct line - poradnia dietetyczna . Moja siostra która mieszka w Warszawie korzystała z ich usług, i udało jej się zgubić ciążowe kilogramy. Pomagają w ustaleniu właściwego planu diety- co tuczy, a co można jeść bez obaw i inne ważne informacje. Także polecam wszystkim zainteresowanym.

Ja również swego czasu korzystałam z pomocy dietetyka, konkretnie Pani Agnieszki Dąbrowskiej z centrum Vita Medica, bardzo ciepła i miła osoba, która zawsze potrafiła mnie zmotywować do działania :)

@Anna Brończyk Puzon – zgadzam się z Tobą. Jest wielu dietetyków „po kursach”. Przyda się też dietetyk z wiedzą z zakresu psychologii, ponieważ kuracja z prawdziwego zdarzenia to nie tylko zrzucenie zbędnych kg ale również zmiana nawyków żywieniowych!! :-)

true. Wsparcie psychologiczne w moim przypadku było chyba najbardziej potrzebne. Fatalny początek z mojej strony sprawił, że nie chudłam według planu – płaciłam i olewałam sprawę. Jednak moja dietetyczka sprawiła - rozmowy z nią sprawiły, że moja dieta wskoczyła na inny tor, za co jej bardzo dziękuję.:-)

reklama
true. Wsparcie psychologiczne w moim przypadku było chyba najbardziej potrzebne. Fatalny początek z mojej strony sprawił, że nie chudłam według planu – płaciłam i olewałam sprawę. Jednak moja dietetyczka sprawiła - rozmowy z nią sprawiły, że moja dieta wskoczyła na inny tor, za co jej bardzo dziękuję.:-)
Maria, jak to ktoś z Wawy, to proszę info na priv :) Dzięki

Do góry