reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pilnew pytanie o bete

Aniaanka

Fanka BB :)
Jestem na pocztaku 11 tygodnia i przestraszyl mnie wynik bety bo jest nagle duzo mniejszy przyrost niz normalnie. Mozecie mi powiedziec czy cos jest nie tak czy jest ok?
Podaje wyniki bety
Beta z dnia 6 marca 60066
z dnia 11 marca 91619
z dnia 18 marca 132957
z dnia 25 marca 136104
Wizyte u ginekologa mam dopiero wieczorem, prosze o pomoc

reklama
chodze do lekarza ktoremu ufam ale mam wizyte dopiero wieczorem. A ta lekarka jak usyszala wynik powiedziala ze przyrost jest stanowczo za maly. Podalam jej wszystkie wyniki bet i stwierdzila ze ostatni jest stanowczo za maly ze nadal powinnoprzyrastac okolo 60 proc. Jednak tez slyszalam ze beta zwalnia i ze to normalne.
Do wieczora niedaleko :-) zrelaksuj się do tego czasu, napewno dzisiaj zobaczysz swojego dzidziulka :-)

reklama
Katerina dziekuje, macie tutaj znacznie wieksza wiedze niz niejeden slaby lekarz. Juz wiecej nie bede robic bety. Pojde na Usg chociaz bardzo sie boje to bedzie pierwsze Usg na ktorym mam nadzieje zobaczyc juz cud. Do tej pory widzialam tylko pecherzyk ciazowy.

Katerina dziekuje, macie tutaj znacznie wieksza wiedze niz niejeden slaby lekarz. Juz wiecej nie bede robic bety. Pojde na Usg chociaz bardzo sie boje to bedzie pierwsze Usg na ktorym mam nadzieje zobaczyc juz cud. Do tej pory widzialam tylko pecherzyk ciazowy.
Będzie dobrze nic się nie martw :-) takie pierwsze usg gdzie widać małego człowieka z pulsującym serduszkiem jest niezapomniane

Lucy dziekuje :-) az sobie nie potrafie tego wyobrazic. Brzuch tylko lekko wzdety, ruchow nie czuje, ciazy w sumie nie widac, a wyobrazam sobie ze w srodku mieszka malenki czlowiek i mozna go zobaczyc na USG. Wierze ze tam jest i ze wszytko bedzie dobrze

reklama
Lucy dziekuje :-) az sobie nie potrafie tego wyobrazic. Brzuch tylko lekko wzdety, ruchow nie czuje, ciazy w sumie nie widac, a wyobrazam sobie ze w srodku mieszka malenki czlowiek i mozna go zobaczyc na USG. Wierze ze tam jest i ze wszytko bedzie dobrze
Na ruchy to jeszcze musisz cierpliwie poczekać :-) ale już będzie inne spojrzenie jak zobaczysz dzidziulka

Do góry