a co do brzuszka to odkąd jestem w ciązy to kładzie sie obok albo wręcz na brzuchu głowę i przytula
Moj Ben robił tak samo...tylko mial wtedy niecały rok i byl nieclo lżejszy...teraz mogłby zrobić krzywde :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co do brzuszka to odkąd jestem w ciązy to kładzie sie obok albo wręcz na brzuchu głowę i przytula
mój brat ma dwa ptaszniki czerwononogi i białokolani, fajnie wyglądają ale w terrarium!!!
u mnie w domu rodzinnym był zawsze zwierzyniec, póki co 3 psy - kundelki i 6 kotów z czego 3 malutkie, ktoś podrzucił kotke w ciązy, a że moja mama ma ogromne serce nie potrafiła jej nie przyjąc! jest papuga koza królik miniaturka i rybki
ja natomiast mam 1,5 rocznego westa, kochany przytulak!! na dzieci kuzynki nie reaguje, robią z nim co chcą, liczę, że dla naszego malucha będzie taki sam
jest nie tyle zazdrosny co staje w obronie!! wystarczy, że widzi jak ktoś do kogoś startuje albo szarpie odrazu szczeka i broni słabszego! czasem mój L celowo chwyci mnie za rękę albo klepnie po tyłku a Figo odrazu zaczyna go atakowac
poniżej załaczam zdjęcia po fryzjerze i przed ( figo-mop )
Moj Ben robił tak samo...tylko mial wtedy niecały rok i byl nieclo lżejszy...teraz mogłby zrobić krzywde :-)