reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwszy ząbek:)

reklama
Już chyba kiedyś pisałyście o tych wychodzacych zebach prawda????

Gratuluję nowych zabkow a Majeczce gorąco kibicuję aby wychodziły bezbolesnie

Łukaszowi podobno wyszedł siódmy ząbek (babcia mówiła ze widziała) Ja tam nie widziałam....

Ale dziwne te hisoryjki z tymi trzecimy czy czwartymi zębami ::) Aż niewiarygodne :)
Ja też Majeczce życzę bezbolesnego ząbkowania :)

No i kolejna noc do bani. Budzil sie chyba z 1000 razy.
Cztery zeby sa juz z nami od dawna, piaty (dwojka gorna prawa) juz wystawila swoj lepek, ale juz widze,ze dwojka prawa dolna szykuje sie do wyjscia :p
Czyli razem juz 6. Ale przeczuwam,ze w tym tygodniu jeszcze sie cos pojawi.
I cos mi sie wydaje,ze ten Viburkol nic nie daje :(
Ehhh no i calgel tez niewiele pomaga.
Co by tu mu jeszcze zaserwowac?
A WY co dajecie dzieciaczkom na usmierzenie bolu?

Ojoj Martusiu to Sandrunia rewelacja!!!
Super dziewczyna!!!
Ja gdybym chyba nic nie dawala to Antek by szczebelki w lozeczku wygryzl ::)
W nocy sie budzi non stop, wstaje i drze sie na nas wnieboglosy ::)
Co go polozymy,usnie,ale za pol godziny jest to samo :p
Juz chyba bardziej bylam wyspana jak byl malenki i jadl co trzy godziny w nocy ;D

My czasami calgel stosujemy ale to raczej nie pomaga.U nas nie ma slinotoku ale darcie i budzenie w nocy czeste jest.A jak dzis patrzylam to gorne 1 i 2 i dolne 3 sa bardzo wyraznie widoczne ale sie nie przebily czy to oznacza ze niedlugo sie pojawia tzn kiedy?i ze bedzie gozej z marudzeniem niz jest? :(

reklama
No fajnie :)

Naprawde spokojnie przeszla te 11 zabeczkow :)

Mam nadzieje, ze tak juz zostanie i reszta tez nie sprawi problemu i bolu.

Budzi sie w nocy dosc czesto ale bez krzykow ;) Wola mamusie zeby ja wziasc do naszego loza i dac cycusia ;D

Wspolczuje wszystkim bolesnego zabkowania.
Male biedactwa.

Do góry