reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwszy ząbek:)

reklama
Już chyba kiedyś pisałyście o tych wychodzacych zebach prawda????

Gratuluję nowych zabkow a Majeczce gorąco kibicuję aby wychodziły bezbolesnie

Łukaszowi podobno wyszedł siódmy ząbek (babcia mówiła ze widziała) Ja tam nie widziałam....

Ale dziwne te hisoryjki z tymi trzecimy czy czwartymi zębami ::) Aż niewiarygodne :)
Ja też Majeczce życzę bezbolesnego ząbkowania :)

No i kolejna noc do bani. Budzil sie chyba z 1000 razy.
Cztery zeby sa juz z nami od dawna, piaty (dwojka gorna prawa) juz wystawila swoj lepek, ale juz widze,ze dwojka prawa dolna szykuje sie do wyjscia :p
Czyli razem juz 6. Ale przeczuwam,ze w tym tygodniu jeszcze sie cos pojawi.
I cos mi sie wydaje,ze ten Viburkol nic nie daje :(
Ehhh no i calgel tez niewiele pomaga.
Co by tu mu jeszcze zaserwowac?
A WY co dajecie dzieciaczkom na usmierzenie bolu?

Ojoj Martusiu to Sandrunia rewelacja!!!
Super dziewczyna!!!
Ja gdybym chyba nic nie dawala to Antek by szczebelki w lozeczku wygryzl ::)
W nocy sie budzi non stop, wstaje i drze sie na nas wnieboglosy ::)
Co go polozymy,usnie,ale za pol godziny jest to samo :p
Juz chyba bardziej bylam wyspana jak byl malenki i jadl co trzy godziny w nocy ;D

My czasami calgel stosujemy ale to raczej nie pomaga.U nas nie ma slinotoku ale darcie i budzenie w nocy czeste jest.A jak dzis patrzylam to gorne 1 i 2 i dolne 3 sa bardzo wyraznie widoczne ale sie nie przebily czy to oznacza ze niedlugo sie pojawia tzn kiedy?i ze bedzie gozej z marudzeniem niz jest? :(

reklama
No fajnie :)

Naprawde spokojnie przeszla te 11 zabeczkow :)

Mam nadzieje, ze tak juz zostanie i reszta tez nie sprawi problemu i bolu.

Budzi sie w nocy dosc czesto ale bez krzykow ;) Wola mamusie zeby ja wziasc do naszego loza i dac cycusia ;D

Wspolczuje wszystkim bolesnego zabkowania.
Male biedactwa.

Do góry