reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwszy ząbek:)

reklama
Gratulacje dla Sandruni :-* :-* :-*

Ineczka pisze:
zgrzytala jak pojawily sie gorne jedynki, pozgrzytala kilka razy w przeciagu kilku tygodni i sama przestala
nie mowilam, ze nie wolno
przestala tak zama z siebie, bo dziecko ma nowe wrazenia w buzi i musi sie z nimi zapoznac, pozniej to normalka i nic ekscytujacego w zgrzytaniu nie ma, chyba ze rodzice beda zwracac uwage, wtedy jest to fajny sposob, zeby nimi troche pomanipulowac ;D

u Nicolasa bylo tak samo

Dziekujemy za gratulacje :) :D

Sama jestem w szoku, ze tyle zabeczkow ma moja dzidzia ;D i podobno beda na dole (tak stwierdzila pani doktor :) ) bo dziaselka bardzo spuchniete no i slini sie niesamowicie. Poczekamy zobaczymy ;D

Sandrunia nie zgrzytala i cale szczescie nadal tego nie robi, bo ja strasznie nie lubie tego dzwieku i mam nadzieje, ze tak juz zostanie :) i nie bede musiala go sluchac ;)

Dzis znalazlam u mojej corci dolna lewa czworeczke ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ma juz 11 zabeczkow

Ale szybko jej idzie ;D i chyba z prawej strony tez zaraz bedzie bo bardzo spuchniete dziaselko ma ;)

martusia_78 pisze:

Ma juz 11 zabeczkow

Ale szybko jej idzie ;D i chyba z prawej strony tez zaraz bedzie bo bardzo spuchniete dziaselko ma ;)
ło żesz ty :o :o :o :o
gratulacje. jeszcze troche i bedzie miec wiecej niz ja ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

siwasek pisze:
martusia_78 pisze:

Ma juz 11 zabeczkow

ło żesz ty :o :o :o :o
gratulacje. jeszcze troche i bedzie miec wiecej niz ja ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Sandrusia rekordzistka, ale tempo narzucilas ;D Gratulacje ;D

Sandruniu, no zatkało mnie na amen. Sama nie wiem, jak się w takich okolicznościach gratuluje, kiedy to zakrawa po Guinessa !
Czekamy na tą szczęśliwą 12 stkę z niecierpliwością i otwieramy szampana na cześc pierwszego kompletu mleczaków uroczniaków ( nie liczę piątek, bo te to już dorosłym dzieciom bezboleśnie się wykluwają i sam nikt nie wie kiedy ::) ;D)

reklama
Jestem pod wrażeniem tempa wyżynania się ząbków u Sandrusi :D. Brawo :D
U nas w końcu też ruszyło. Wczoraj wieczorkiem zauważyłam wyłaniającą z rozpulchnionego dziąsełka dolną dwójeczkę ;D

Do góry