reklama
Gratulacje dla Sandruni :-* :-* :-*
u Nicolasa bylo tak samo
Ineczka pisze:zgrzytala jak pojawily sie gorne jedynki, pozgrzytala kilka razy w przeciagu kilku tygodni i sama przestala
nie mowilam, ze nie wolno
przestala tak zama z siebie, bo dziecko ma nowe wrazenia w buzi i musi sie z nimi zapoznac, pozniej to normalka i nic ekscytujacego w zgrzytaniu nie ma, chyba ze rodzice beda zwracac uwage, wtedy jest to fajny sposob, zeby nimi troche pomanipulowac ;D
u Nicolasa bylo tak samo
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Dziekujemy za gratulacje
Sama jestem w szoku, ze tyle zabeczkow ma moja dzidzia ;D i podobno beda na dole (tak stwierdzila pani doktor ) bo dziaselka bardzo spuchniete no i slini sie niesamowicie. Poczekamy zobaczymy ;D
Sandrunia nie zgrzytala i cale szczescie nadal tego nie robi, bo ja strasznie nie lubie tego dzwieku i mam nadzieje, ze tak juz zostanie i nie bede musiala go sluchac
Sama jestem w szoku, ze tyle zabeczkow ma moja dzidzia ;D i podobno beda na dole (tak stwierdzila pani doktor ) bo dziaselka bardzo spuchniete no i slini sie niesamowicie. Poczekamy zobaczymy ;D
Sandrunia nie zgrzytala i cale szczescie nadal tego nie robi, bo ja strasznie nie lubie tego dzwieku i mam nadzieje, ze tak juz zostanie i nie bede musiala go sluchac
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Dzis znalazlam u mojej corci dolna lewa czworeczke ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ma juz 11 zabeczkow
Ale szybko jej idzie ;D i chyba z prawej strony tez zaraz bedzie bo bardzo spuchniete dziaselko ma
Ma juz 11 zabeczkow
Ale szybko jej idzie ;D i chyba z prawej strony tez zaraz bedzie bo bardzo spuchniete dziaselko ma
siwasek
Fanka BB :)
Iga tez zgrzyta ( ma juz 6 zębów ) i ja tego nie moge wytzrymac az mnie cąła ściska jak ona zgrzytaanineczka pisze:Bo ja nienawidze tego odglosu ;D
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
Brawo dla zączastych
my mamy cztery i tez zgrzytamy ząbkami
my mamy cztery i tez zgrzytamy ząbkami
siwasek
Fanka BB :)
ło żesz tymartusia_78 pisze:Dzis znalazlam u mojej corci dolna lewa czworeczke ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ma juz 11 zabeczkow
gratulacje. jeszcze troche i bedzie miec wiecej niz ja ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Sandrusia rekordzistka, ale tempo narzucilas ;D Gratulacje ;Dsiwasek pisze:ło żesz tymartusia_78 pisze:Dzis znalazlam u mojej corci dolna lewa czworeczke ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ma juz 11 zabeczkow
gratulacje. jeszcze troche i bedzie miec wiecej niz ja ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Sandruniu, no zatkało mnie na amen. Sama nie wiem, jak się w takich okolicznościach gratuluje, kiedy to zakrawa po Guinessa !
Czekamy na tą szczęśliwą 12 stkę z niecierpliwością i otwieramy szampana na cześc pierwszego kompletu mleczaków uroczniaków ( nie liczę piątek, bo te to już dorosłym dzieciom bezboleśnie się wykluwają i sam nikt nie wie kiedy : ;D)
Czekamy na tą szczęśliwą 12 stkę z niecierpliwością i otwieramy szampana na cześc pierwszego kompletu mleczaków uroczniaków ( nie liczę piątek, bo te to już dorosłym dzieciom bezboleśnie się wykluwają i sam nikt nie wie kiedy : ;D)
reklama