reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwszy ząbek:)

u nas salmonelli nie było , puk puk puk w niemalowane, ale mogę sobie tylko wyobrazić co za cholerstwo i to w taką pogodę kiedy o odwodnienie łatwo...

Wracając do ząbków...mamy takiego wampirka, że za każdym razem, kiedy Krzyś się uśmiecha, padam na twarz ze śmiechu...na dodatek młody uzupełnia sobie braki, tzn. dolnymi jedynkami nachodzi na górne dziąsła , gdzie powinny być górne jedynki, wysuwając do przodu żuchwę i tak te dwie dolne jedynki tworzą z górnymi dwójkami cudowny komplet ;D ;D

reklama
hihihi juz widze Krzysia wampirka.

Łukasz ma smiesznie z tym dziwnym układem zebów ale juz pomału wychyla się druga górna jedynka... tylko coś dwójki nie widac.... rosną mu te zebale śmiesznie, niesymetrycznie

Mam pytanko jak duza goraczka moze byc przy wychodzeniu zabkow i jak dlugo moze trwac?

Sama juz nie wiem czy to nawrot tej przekletej salmonelli czy moze to od zabkow.
Jak nie przejdzie do jutra to do lekarza pojdziemy.

u nas zawitały kolejne zęby tzn widać lewą górną 2
ale jedynki chyba będą lada moment, pod dziąsłami się coś uwidacznia ::) ::) ::)

czyli narazie mamy 3 sztuki

Gratulujemy wszystkim posiadaczom kolejnych ząbków ;D
u nas nadal 2 ::) ::) ::)

Joanna Mk mój starszy syn gorączkował przy ząbkach nawet ponad 39 stopni bywało
ale powinnaś skonsultować się z lekarzem, zeby wykluczyc inne rzeczy, jakąś infekcję np.

Moje dzieci przy wychodzeniu ząbków nie gorączkowały. Marta3x ma rację. Ta gorączka jest za wysoka i lepiej skonsultować się z lekarzem, aby wykluczył inne infekcje

reklama
Do góry