reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pierwszy ząbek:)

Dzkujemy wszystkim za gratki :) z tymi zębami przerąbane ledwo jedynki wyszły a już widać że sie dwójki szykują :/

reklama
Maćkowi też wczoraj wyszła pierwsza dolna lewa jedynka, ale przechodzi to strasznie ciężko. Ma prawie 40 stopni - wczoraj 2,5 godziny była u nas lekarka i zbijaliśmy temperaturę, juz trzecią dobę tak gorączkuje. Nie ma żadnych innych dolegliwości - chociaż chyba bym wolała, żeby to było jakieś przeziębienie czy coś, bo taka gorączka bez widocznej przyczyny to mnie martwi przeogromnie.

Jeśli wieczorem znowu będzie miał taką wysoką temperaturę, mamy jechać do szpitala zbadać krew i mocz. Oszaleje chyba. Mam nadzieje, że to zęby - chociaż ząbkowanie samo w sobie nie powinno powodować takiej temperatury.

Gratulujemy Matiemu!!!

Edytko gratulujemy Maciusiowi ząbka!! :)
I zyczymy ,zeby to trzydniówka była i żeby gorączka dzisiaj odeszła daleko...

Taka temperaturka to nie mało ::) :(
Ale Maciej to twardy gość i szybko wygra z tą gorączką

Edytka
napisz ile ma teraz Maciuś

reklama
Dziekuję Dziewczynki za troskę :)

Maciek wczoraj wieczorem znowu miał 39,5. Dałam mu czopka, ale już umierałam z niepokoju, więc pojechaliśmy na pogotowie. Jak go rozebrałam to się przeraziłam - był cały wysypany. Na szczęście lekarz stwierdził, że to trzydniówka, w połączeniu z ząbkowaniem i chorym gardełkiem, Maciek musi się czuć kiepsko. Zrobili mu badanie moczu, wszystko w porządku i nas puścili do domu. Dziś już też ma prawie 38, ale mam nadzieje, że już będzie lepiej :) troche marudzi ale i tak znosi to dzielnie.

Do góry