reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwszy rowerek biegowy

Sprawdź na misiedwa. Ja od nich zamawiałam dla syna, rowerek biegowy drewniany. Mają nieraz fajne promocje. I rzeczy z dobrych jakościowo materiałów, u nas z rowerka teraz korzysta drugi syn także jak dla mnie się sprawdził.

reklama
Chyba w większości sklepów z zabawkami i artykułami dla dziecka znajdziemy bez problemu rowerek biegowy, polecam poszukać online z racji niższej ceny. U nas również był i nadal jest to hit, szczególnie teraz latem :)

My mamy taki jak na obrazku. Firma Geuther o ile dobrze pamietam.
I u nas tez jest hitem. [emoji5]
22d34d08cc6ff50001261e58afeed63f.jpg

Z męzem kupiliśmy naszemu synkowi rowerek biegowy casper z lionelo. Drewniany, piękny jest. Dobrze, że już się robi coraz cieplej, w końcu pójdziemy go przetestować na świeżym powietrzu ;-)

Nasz synek zainteresował się tak naprawdę rowerkiem przed 3 rokiem życia wcześniej nie chciał nawet próbować. I to była miłość od pierwszego wejrzenia oczywiście :) rowerek Kinder Kraft 2way mamy z dzwonkiem materialowym koszyczkiem na rzepy i uchwytem na ramię polecam z całego serca kolejny rok jest mocno eksploatowany i tani a solidny i lekki dla dziecka ideal :)

reklama
Hah moja córcia też ma rowerek biegowy casper z lionelo ;-) Zawsze przed wyjściem na zewnątrz musi najpierw pokolorować tabliczkę, która jest z przodu rowerka ;-)

Do góry