reklama
Witajcie Co prawda moja Pchełka za 2 tygodnie skończy roczek, ale ponieważ myślę nad prezentami i w perspektywie idzie lato zastanawiam się nad pchaczem/ jeździdłem/czymś wybór jest przeogromny i natknęłam się m.in. na takie dziwo:
JEŹDZIK MOTOREK ROWEREK BIEGOWY DLA NAJMŁODSZYCH (4238816805) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
co myślicie? Niby 12+, ale nie wiem za bardzo na co zwracać uwagę i stąd pytanie.
Czy raczej zostać przy klasycznym pchaczu-potworku a na 2 urodziny kupić elegenckiego biegowca?
Dodam, że Pchła chodzi już sama, tzn parę kroczków jak zapomni, że nie ma obok mebla
JEŹDZIK MOTOREK ROWEREK BIEGOWY DLA NAJMŁODSZYCH (4238816805) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
co myślicie? Niby 12+, ale nie wiem za bardzo na co zwracać uwagę i stąd pytanie.
Czy raczej zostać przy klasycznym pchaczu-potworku a na 2 urodziny kupić elegenckiego biegowca?
Dodam, że Pchła chodzi już sama, tzn parę kroczków jak zapomni, że nie ma obok mebla
Kupiłam ze dwa miesiące temu trójkołowca Little Tikes, okazał się uszkodzony. Stwierdzilismy ze drugi raz trojkolowca nie chcemy mieć, jeśli chodzi o biegowy to uważam ze minimum to 2 latka. Mój wybór padł na czterokołowca Puky Wutsch, jest od 18 m a moja Iza akurat w czerwcu kończy półtora roku. Lekki, mały ale jak na razie średnio jest nim zainteresowana. Przejedzie kawałek, raczej wjedzie w jakas trawe itd bo prosto jechac nie chce i schodzi. Na szczescie jak pisałam jest lekki i mogę go nosić za nią. Na osiedlu znajoma ma ten sam rowerek Puky, synek starszy chyba ze 2-3 miesiące i śmiga ładnie
ostatnio napisałam recenzję i opisałam moje wrazenia po trójkołowcu (mam nadzieję, że mozna tutaj dzielić się takim linkiem)
Trójkołowiec 3 w 1 Little Tikes | Iza in charge
ostatnio napisałam recenzję i opisałam moje wrazenia po trójkołowcu (mam nadzieję, że mozna tutaj dzielić się takim linkiem)
Trójkołowiec 3 w 1 Little Tikes | Iza in charge
Ja kupiłam córce taki biegowy rowerek Rower biegowy Runner zielony KINDERKRAFT - CentrumRowerowe.pl kiedy miała 18 miesięcy. Na początku nie bardzo jeździła, ale się nim bawiła. Tak po dwóch miesiącach załapała w czym rzecz
Moja córcia uwielbia swój rowerek, ma teraz 19 miesiecy, mamy go od 2 miesięcy, kupiliśmy używany w super stanie za 80zł, wolałam kupić za to nowy kask, dobrze dopasowany bo bezpieczeństwo najważniejsze.
MajeczkaPL
Zaangażowana w BB
kiedy najlepiej kupic ten rowerek biegowy?
Mój syn nigdy nie maił rowerku biegowego. Pierwszym rowerem był rowerek trójkołowy a potem kupiłem mu już zwykły rower z doczepianymi po bokach kółkami. Teraz jestem w trakcje uczenia syna jazdy bez bocznych kółek.
Rowerki dla małych dzieci - Margaretta
Rowerki dla małych dzieci - Margaretta
Ostatnia edycja:
BajkoweUbranka_pl
Fanka BB :)
U nas rowerek biegowy okazał się prawdziwym hitem i polecam każdemu aby kupił taki prezent dla swojego dziecka,szczególnie że teraz może bawić się na nim na dworze i tam spędzać czas
My mieliśmy taki rowerek biegowy Dex z lionelo i jest rewelacja
polecam serdecznie bo jest konkretnie zrobiony i bardzo wytrzymały
<<< Link do: DEX – Lionelo >>>
polecam serdecznie bo jest konkretnie zrobiony i bardzo wytrzymały
<<< Link do: DEX – Lionelo >>>
reklama
aga1993
Zaangażowana w BB
U nas też biegówka to hit, niezależnie od pory roku, nawet teraz jak były roztopy to młody śmigał w tym błocie, mieszkamy na wsi więc nie mamy utwardzonej drogi ;p mimo to rowerek dał radę Kupiliśmy z Chicco czerwony, dla syna jest on najważniejszy bo jest w kolorze wozu strażackiego, więc co wyjście na rowerek to gasimy pożary a dla mnie jest super bo jest mega lekki i zwrotny, do tego ma regulowaną kierownicę i siodełko, także co jakiś czas możemy go dostosować do wzrostu