reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pierwszy okres po poronieniu

mnie też bolał brzuch tak jak Ciebie IZW. samo przeszło... macica sie obkurczała i bolało braktycznie tak jakby skurcz był... czasami mocniej czasami twardniało.... przeszło po @ a panikowałam jak głupia że może jakies zapalenie albo coś :) bedzie dobrze :D po tym co przeszłysmy najmniejsza rzecz wywołuje niepokój... nie ma sie co dziwić, przeciez chcemy mieć dzieci więc chcemy żeby wszystko było dobrze :) i będzie :] wierze w to :tak:

reklama
nom właśnie, eh najgorsza jest niepewność, ale trzeba odczekać za 2 dni sie dowiem (mam nadzieję) czy juz jest ok

dziewczyny obiecałam ze napiszę to pisze :)
wczoraj byłam u gin i potwierdziła ciążę :) jest to 5 tydzień, na razie to tylko kropeczkę zobaczyłam ale za 2 tyg znów idę wiec bedzie juz fajna fasolka:) Mówiłam gin ze wiem ze to szybko bo nawet dla nas to zaskoczenie ale pocieszyła mnie zebym sie nie martwiła, ze ma mnóstwo takich przypadków i dzieciaczki rosną prawidłowo wiec mam odpoczywać nie przemęczać sie i brac luteinę !!!! :) Oby było wszystko dobrze :):):):):):):):)

mamuska23 ale z Ciebie farciara ;-) GRATULUJĘ będziemy Ci mocno kibicować
041.gif

Jak na razie to mnie juz mdłości dopadły :( wiec znów mnie nie ominą :( a szkoda !!!!!! raz by mogły odpuścić !!!!!!!!
Pogoda tez w cale nie sprzyjająca, żle sie czuje, bo i kaszle i katar mnie dopadł ;(((

reklama
Do góry