reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pierwszy okres po poronieniu

Cześć wszystkim!! Przez świeta byłam zajęta dużo spacerków z rodzinką, tylko nie mogę patrzeć jeszcze na ciężarne od razu robi mi się bardzo smutno. Od dwóch dni mam kłucia w janiku nie wiem czy to zaczął już pracować czy coś się niedobrego dzieje w czwartek wizyta mam nadzieję że nie rozkleję się na nowo, a w piątek wyjazd na weekend.
W sobotę byłam na cmentarzu zapaliłam znicze za nasze Aniołki

reklama
z ciężarnymi i dzieciaczkami też tak mam... tak jak chyba każda z nas. Napisz jutro co tam u ginka sie dowiedziałaś - pewnie to owulka i ps udanego wyjazdu

u mnie dziś 27 dzień po zabiegu, teoretycznie przy moim 26 dniowym cyklu - wczoraj powinna byc @, ale juz na ostatniej wizycie u gina wiedziałam że tak nie będzie bo się wszystko opóźniło wg USG. Dostałam ten Primolut-Nor dziś wieczorkiem łykłam ostatnia dawkę, automatycznie czułam lekkie bóle w podbrzuszu ale to na 99% moje urojenia. Mam nadzieje że jutro dostanę @, chociaż tak naprawdę nie wiem czy taką sztucznie wywołana @ można nazwać @ i czy liczyć to za jeden cykl... hmm nie wiem dopytam sie gina wizyta 6 maja

Plamień juz nie mam od paru dni, jedynie dzis po dźwiganiu troszeczke mi poleciało, juz myślałam że to @... no ale teraz mam "czysto" więc fałszywy alarm.

i nic dalej nic...@ dalej nie ma (tylko "urojone" bóle w nocy) któras miała "sztucznie" wywoływana miesiaczke może czymsik innym niz ja, jak to u was wyglądało?

IZw ja właśnie też mam takie urojone bóle , chyba sobie wmawiam że już za chwile dostane a jutro to napewno . U mnie 31 dni od zabiegu ale przy moich nieregularnych cyklach to pewnie dociągne do 34 dnia . Przynajmniej mam taką nadzieje. Doczekać sie nie moge @.U mnie na usg bylo ok wiec natura musi poradzić sobie sama.

Hej! jestem po wizycie, jednak wyników nie dostałam mają opóżnienia przez święta. Lekarz i tak stwierdził że tylko z tych badań genetycznych możemy sie czegoś dowiedzieć. Ze mną wszystko ok macica się podnosi. Dostałam skierowanie na badania zespołu antyfosfolipidowy, czy coś takiego miałyście i co może z tych badań wyjść?? Idę się pakować i do łóżka, pozdrawiam was i miłego weekendu życzę.

no nic u mnie dalej brak @
sylkabecia co do tych badań o ile sie nie myle jest nawet osobny temat poświęcony temu tematowi gdzieś tu na poronieniach, a jak tambys nie znalazła to w Badaniach po poronieniu tez dziewczyny o tym piszą.

Chyba znalazłam ale nie jestem pewna czy o to chodzi. Tu masz linka:

https://www.babyboom.pl/forum/poronienia-f33/zespol-fosfolipidowy-46649/

Ostatnia edycja:
cosik mi zaczeło lecieć wygląda mi to na poczatek @ poczekamy zobaczymy jak sie sprawa rozwinie :D

reklama
Do góry