reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Silva gratulacje!!! śmieszne uczucie prawda?
A jak tam u Was ogólnie? Jak Szymuś?
A jak tam u Was ogólnie? Jak Szymuś?
traschka
Mama Marysi
a jakiej używacie pasty do zębów? Czy w ogóle używacie? Marysia strasznie nie lub mycia ząbków, może macie jakieś triki?
icak
Fanka BB :)
i my się możemy pochwalić 12 marca w końcu wyszedł pierwszy ząbek Hanulce, już widać koronkę dolnej 1 :-) Poprostu zastukał pod łyżeczką, przy ogólnym marudnym usposobieniu Hanuli, nie było większych rewolucji zębolowych i oby tak dalej!!!
Jednakże przyjmowała syropek z żelaza na anemię i odstawiliśmy pare dni temu, żeby sie nie zabarwił ten ząbek, czy miałyście podobny problem?
Pozdrawiamy wszystkich zębolków i tych, którzy jeszcze czekają na gryzaki
Jednakże przyjmowała syropek z żelaza na anemię i odstawiliśmy pare dni temu, żeby sie nie zabarwił ten ząbek, czy miałyście podobny problem?
Pozdrawiamy wszystkich zębolków i tych, którzy jeszcze czekają na gryzaki
gratuluję icak!
mrsmoon - Maja w Ciebie się wdała i pewnie z 1,5 roku poczekasz na pierwsze zębole
Trasia - no właśnie ja też ciekawa... Szymkowi już podrosły dwie jedynki więc muszę rozpocząć szczotkowanie, ale nie mam o tym pojęcia! co muszę kupić? i jak szczotkować te mikroząbki?
mrsmoon - Maja w Ciebie się wdała i pewnie z 1,5 roku poczekasz na pierwsze zębole
Trasia - no właśnie ja też ciekawa... Szymkowi już podrosły dwie jedynki więc muszę rozpocząć szczotkowanie, ale nie mam o tym pojęcia! co muszę kupić? i jak szczotkować te mikroząbki?
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
U nas druga dolna jedynka na horyzoncie, ale dopiero koronkę troszkę czuć pod palcem, kilka dni i rozbłyśnie:-)
reklama
Podziel się: